koriander
Fanka BB :)
Kajdusia dasz rade, jestes zuch dziewczyna ;-);-)Za oknem też zima i śnieg- mam stresa, bo pierwszy raz pojadę samochodem w taką pogodę...:-(
No i ja się w końcu pochwalę, u lekarza byłam przedwczoraj (poszłam prywatnie) widziałam Fasolkę, ma już 1.72 cm :-), jest cudowna i bryka.
Oczywiście ja gapa, zapomniałam, że 27 lecę do Londynu, więc muszę zadzwonić do gina, przełożyć wizytę i zapytać czy w ogóle mogę lecieć. Może któraś z Was coś wie na ten temat.
lapsosa gratuluje fasolki! pieknie rosnie Ja lece 20 grudnia i nie mam przeciwskazan od poloznej. Niektore linie lotnicze zastrzegaja sobie prawo do nie wpuszczenia kobiety w zaawansowanej ciazy na poklad ale to jakos od 34 tygodnia chyba.. Wiec sie nie martw nic nie przepadnie
Sara goraco witam:-) tu zawsze sie znajdzie ktos kto akurat sluchaCzesc dziewczyny...jestem tutaj nowa...
i czasami mam ochote z kims pogadac;-)...
JA o zgrozo wlasnie zaliczylam MCdonald'sa w zyciu tam nie chodzilam bo uwazam te wytwory za niejadalne a tu jak mi slinka zaciekla..fryteczki hamburger i jeszcze mcflurry doprawilam i baaardzo mi smakowalo
Ostatnia edycja: