reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Za oknem też zima i śnieg- mam stresa, bo pierwszy raz pojadę samochodem w taką pogodę...:-(
Kajdusia dasz rade, jestes zuch dziewczyna ;-);-)
No i ja się w końcu pochwalę, u lekarza byłam przedwczoraj (poszłam prywatnie) widziałam Fasolkę, ma już 1.72 cm :-), jest cudowna i bryka.
Oczywiście ja gapa, zapomniałam, że 27 lecę do Londynu, więc muszę zadzwonić do gina, przełożyć wizytę i zapytać czy w ogóle mogę lecieć. Może któraś z Was coś wie na ten temat.

lapsosa gratuluje fasolki! pieknie rosnie :tak: Ja lece 20 grudnia i nie mam przeciwskazan od poloznej. Niektore linie lotnicze zastrzegaja sobie prawo do nie wpuszczenia kobiety w zaawansowanej ciazy na poklad ale to jakos od 34 tygodnia chyba.. Wiec sie nie martw nic nie przepadnie :blink:

Czesc dziewczyny...jestem tutaj nowa...
i czasami mam ochote z kims pogadac;-)...
Sara goraco witam:-) tu zawsze sie znajdzie ktos kto akurat slucha :blink:

JA o zgrozo wlasnie zaliczylam MCdonald'sa :sorry2::eek::eek: w zyciu tam nie chodzilam bo uwazam te wytwory za niejadalne a tu jak mi slinka zaciekla..fryteczki hamburger i jeszcze mcflurry doprawilam i baaardzo mi smakowalo :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
a pisząc o lekarzach konowałach opowiem Wam historię mojej przyjaciółki, dwa lata temu była w ciąży, trafiła do lekarza w naszej przychodni, zrobił jej USG i potwierdził ciąże a co więcej podejrzewał ciąże bliźniaczą, kazał jej przyjść za dwa tygodnie, na kolejne USG, po kolejnej wizycie stwierdził, że to ciąża bliźniacza, ale jak na ten tydzień ciąży jest zbyt mała, ale to normalne, coś nam jednak nie dawało spokoju i postanowiłyśmy,ze pójdzie prywatnie do lekarza i co się okazało,że po pierwsze to nie ciąża bliźniacza, a po drugie to była tzw "pusta ciąża", tzn zachowało się jajo płodowe i wszystko wewnątrz rośnie, ale fasolki tam już nie ma, a to co dla pierwszego lekarza było ciążą bliźniaczą okazało się dwoma tej samej wielkości mięśniakami to dopiero jest skandal:wściekła/y:

Witam Serdecznie.
I ja dziś postanowiłam się ujawnić.
Do tej pory nadrabiałam zaległości w lekturze wątku ale już jestem na bieżąco :)
Ostatni okres zaczął mi się 21 IX. Jestem obecnie w 6t3d ciąży.
Z objawów: brak okresu, podwyższona temperatura (stosowałam metodę termiczno-objawową), tkliwość piersi a od kilku dni lekkie mdłości i dziś jakaś niemoc totalna mnie ogarnęła bo do tej pory tryskałam energią. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. W pracy niestety przebywam prawie wyłącznie sama i brakuje mi towarzystwa, które może tu znajdę ???
Pozdrawiam

P.S.
Szczere wyrazy współczucia dla ewitki ...

Witam Serdecznie.
I ja dziś postanowiłam się ujawnić.
Do tej pory nadrabiałam zaległości w lekturze wątku ale już jestem na bieżąco :)
Ostatni okres zaczął mi się 21 IX. Jestem obecnie w 6t3d ciąży.
Z objawów: brak okresu, podwyższona temperatura (stosowałam metodę termiczno-objawową), tkliwość piersi a od kilku dni lekkie mdłości i dziś jakaś niemoc totalna mnie ogarnęła bo do tej pory tryskałam energią. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. W pracy niestety przebywam prawie wyłącznie sama i brakuje mi towarzystwa, które może tu znajdę ???
Pozdrawiam

P.S.
Szczere wyrazy współczucia dla ewitki ...

Witaj Kochana :-D

Gratuluje Fasolci i serdecznie witamy w Naszym gronie.

Na kiedy masz termin?

Buziaki :-)

Sara1989 i kataryna81 - witajcie:-)
laspoosa - gratuluje dobrych wieści i jaka fasoleczka juz duża:tak:
koriander - wstyd sie przyznać, ale ja tez ostatnio się na macDonalda skusiłam, ale jakas taka ochota przyszła:-D

miłego dnia ja zaraz zmykam do lekarza;-)

reklama
Do góry