Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dostanie maleństwo antybiotyk i bodajże Ty zaraz po samym porodzieMi to już mówiła, że jestem jedna nogą na porodówce, a jeden lekarz to ręczył siwą głową, że ur do 5 także on został bez głowy a ja dalej chodzęI gotuje bigosy, robię sałatkiWróciłam z wizyty:-)
W sumie to nie wiem czy jest dobrze czy źle. Bo odebrałam wynik na paciorkowca i niestety jest dodatni. Ale lekarz kazał mi tylko to pokazać w szpitalu, żadnych antybiotyków na to nie przepisał. Też tak macie?
Rzeczywiście czop poszedł i jest już rozwarcie na palec. Ale KTG to straszna nuda:-( Normalnie myślałam że z nudów zdechnę, a trwało koło 45minut:-(
I do tego mała z USG ma 2950g, ja mam nadzieję że ta maszyna trochę kłamie, bo przecież mała mi nie wejdzie w te ciuszki na 56
No i kolejna wizyta za tydzień o ile do tej pory nie urodzę. Ale skurczów żadnych na KTG nie było, więc pewnie nie urodzę. Wam lekarze mówią że już nie długo itp... a mi nic nie mówi, na pytania: kiedy możliwie? mówi że z tym trzeba się udać do wróżki:-) Pytałam się też o te popękane naczynka, powiedział że w młodym wieku to powinno zejść samo po ciąży. Po prostu mam słabsze naczynka i nie nadążają z pompowaniem krwi za dwoje.
POLECAM
KOMPLET Czapka + śliniaczek + buciki + niedrapki (1059620954) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Super jakoś i jaka cena
Ostatnia edycja: