reklama
Czy bierze któraś z Was TARDYFERON??
Co to jest za lek? bo dzis bylam po wypis i mam napisane ze to mi podawali, a jak pytalam sie pielegniarce to mowila ze zelazo...
Ja kupilam sobie dzis lody smietankowe i do tego truskawki mniam mniam.
A moze rzeczywiscie to nie jest czop, to czemu mam taka wydzieline ? i coraz wiecej jej jest..;/
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Co to jest za lek? bo dzis bylam po wypis i mam napisane ze to mi podawali, a jak pytalam sie pielegniarce to mowila ze zelazo...
Ja kupilam sobie dzis lody smietankowe i do tego truskawki mniam mniam.
A moze rzeczywiscie to nie jest czop, to czemu mam taka wydzieline ? i coraz wiecej jej jest..;/
Tak to silne żelazo na anemię
Ja brałam dość długo, ale w 37 tyg miałam odstawić wszystkie leki i już nie biorę:-)Czy bierze któraś z Was TARDYFERON??
Widzę że tu wysyp dzieciaczków nastąpił....wielkie gratulacje dla wszystkich nowych mam!!!!
Ja ostatnie 2 dni w domu i w czwartek do szpitala, zobaczymy co to się będzie działo
kpi23
Fanka BB :)
Witam,
Dawno mnie nie było ale w końcu udało się odpalić internet w nowym mieszkanku i znaleźć trochę czasu na BB.
Po cichu liczę, że pamiętacie jeszcze któż to ja :-)
Moja córcia wciąż zadowolona w brzuszku, nie chce wychodzić. W zeszłym tygodniu ważyła 2800 i nie szykowała się na świat . Cieszę się z tego powodu bo ja z przygotowaniami w lesie ... Do mojej torby wszystko poprane i przyszkowane ale spakować mi ciężko ... dla małej tylko poprane.
A dziś do lekarza po skierowanie na badania, jutro na badania ... ehhhh, Natalka, poczekaj jeszcze chwilkę zanim mama sie ogarnie , bo gołe i bose pojedziemy !!!!
Fajnie, tyle nas juz rozpakowanych ... Pogratuluję na odpowiednim wątku bo tutaj chyba i tak te nasze świeżutkie mamusie rzadziej zaglądają ...
Dawno mnie nie było ale w końcu udało się odpalić internet w nowym mieszkanku i znaleźć trochę czasu na BB.
Po cichu liczę, że pamiętacie jeszcze któż to ja :-)
Moja córcia wciąż zadowolona w brzuszku, nie chce wychodzić. W zeszłym tygodniu ważyła 2800 i nie szykowała się na świat . Cieszę się z tego powodu bo ja z przygotowaniami w lesie ... Do mojej torby wszystko poprane i przyszkowane ale spakować mi ciężko ... dla małej tylko poprane.
A dziś do lekarza po skierowanie na badania, jutro na badania ... ehhhh, Natalka, poczekaj jeszcze chwilkę zanim mama sie ogarnie , bo gołe i bose pojedziemy !!!!
Fajnie, tyle nas juz rozpakowanych ... Pogratuluję na odpowiednim wątku bo tutaj chyba i tak te nasze świeżutkie mamusie rzadziej zaglądają ...
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja brałam dość długo, ale w 37 tyg miałam odstawić wszystkie leki i już nie biorę:-)
Widzę że tu wysyp dzieciaczków nastąpił....wielkie gratulacje dla wszystkich nowych mam!!!!
Ja ostatnie 2 dni w domu i w czwartek do szpitala, zobaczymy co to się będzie działo
hmm to po co ta moja lekarka wypiasała mi ten lek
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Kpi właśnie myslałam o Tobie dzisiaj.....Ale widzę że wszystko ok!!!! Moja malutka też ani myśli wychodzić!!!!
Ja właśnie odebrałam wyniki....i znów płytki wzrosły ...obecnie 93tys...jupiiiiii:-)...Poza tym reszta wyników....Hemoglobina, krwinki czerwone i hematokryt w normie....a krwinki białe już tylko 10,8 co biorąc pod uwagę ilość sterydów którą brałam jest wynikiem super!!!!! A więc bawię się na weselu siostrzyczki!!!!! No chyba że Pola zdecyduje, że nie....Mam nadzieję że poczeka z wyjściem do następnego tygodnia!!!!!
Ja właśnie odebrałam wyniki....i znów płytki wzrosły ...obecnie 93tys...jupiiiiii:-)...Poza tym reszta wyników....Hemoglobina, krwinki czerwone i hematokryt w normie....a krwinki białe już tylko 10,8 co biorąc pod uwagę ilość sterydów którą brałam jest wynikiem super!!!!! A więc bawię się na weselu siostrzyczki!!!!! No chyba że Pola zdecyduje, że nie....Mam nadzieję że poczeka z wyjściem do następnego tygodnia!!!!!
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
A co! poprowadzę sobie monolog Tylko tak się jeszcze zastanawiam komu ja napiszę że urodziłam, jak wy nie będziecie miały czasu wchodzić na BB
Ale czekaj, czekaj... czop mi już poszedł więc możecie się zdziwić;-) Zobaczymy co lekarz dzisiaj powie:-)
Widzę na forum przegrupowanie, mamy które już urodziły piszą głównie na wątku pielęgnacja naszych skarbów, a te niedobitki które dalej czekają siedzą tutaj na ogólnym
Zdec ja chętnie poprowadzę z Tobą dialog....i jakby co możesz pisać do mnie o narodzinach Natalki....ja mogę być jedna z ostatnich....mi nawet czop jeszcze nie odszedł....Poza tym z każdego USG wychodził mi termin na 13 LIPCA!!!! Bo córcia malutka...więc....monolog rezerwuję sobie!!!!
kpi23
Fanka BB :)
Agi78 - bardzo się cieszę, że u Ciebie wyniki takie dobre , mozesz spokojnie szykować się na weselicho ...
ja mam zaproszenie na miesiąc po porodzie do brata ... i nie wiem jak to z nami będzie
Agi78, zdec - ja też tu jeszcze jestem i z tego co wiem - czop mam ... więc nie wiem czy to ja nie wyślę sama do siebie sms-a, że Natalcia jest na świecie ....
w każdym razie dołączam do oczekujących ... hihihihihiihhihi
ja mam zaproszenie na miesiąc po porodzie do brata ... i nie wiem jak to z nami będzie
Agi78, zdec - ja też tu jeszcze jestem i z tego co wiem - czop mam ... więc nie wiem czy to ja nie wyślę sama do siebie sms-a, że Natalcia jest na świecie ....
w każdym razie dołączam do oczekujących ... hihihihihiihhihi
reklama
dziewczynki jest nas troszkę a koniec czerwca przeznaczonych więc mam nadzieję że wątek nie umrze śmiercią naturalną
ja po spacerku, oczywiście zaopatrzyłam się w 1,5 kg truskawek i już prawie nic nie zostało
zdec ale mi smaka zrobiłaś na gołąbki, hihihi wiem co będzie jutro na obiad
daj znać jak po wizycie
a dzisiejsze wyniki morfologi też ok wszystko w normie, od początku ciąży nie miałam tak dobrych, ciekawe jak przeciwciała mam nadzieje że ich nie ma
ja po spacerku, oczywiście zaopatrzyłam się w 1,5 kg truskawek i już prawie nic nie zostało
zdec ale mi smaka zrobiłaś na gołąbki, hihihi wiem co będzie jutro na obiad
daj znać jak po wizycie
ja też go brałam chyba przez 3 miesiące bo poleciała mi hemoglobina, hematokryt i płytki, ale na ostatniej wizycie ginka kazała mi skończyć opakowanie ( chyba 5-6 sztuk) i juz więcej mi nie dawała receptyCzy bierze któraś z Was TARDYFERON??
a dzisiejsze wyniki morfologi też ok wszystko w normie, od początku ciąży nie miałam tak dobrych, ciekawe jak przeciwciała mam nadzieje że ich nie ma