reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Czesc dziewczyny jakos dziisaj nie miałam siły tutaj zajrzec chyba tylko rano zajrzałam choc nie pamietam juz nawet
my nadal w dwupaku jutro dzwonie do lekarza i musze umowic sie na wizyte znowu a juz myslałam ze nie bede musiała jechac a jednak:-D:-D:-D

Dziewczyny gratuluje maluszków!!! ale woreczek sie popról ciezko zadązyć hi hi

przepraszam ze nie odp wszystkim ale jestem tak wykonczona ze ide juz spac życze kolorowych snów i lekkich porodów jakby któejs przyszło do glowy rodzic dzisiaj jeezcze:-D:-D:-D

reklama
Niemozlwie zniknie czlowiek na chwile a tutaj taki dzieciaczkowy wysyp. jeszcze raz wszytskim gratuluje

Julia Magdalena super ze wypisali Was do domu oby na krotko :)

Agast moze jutro sie uda, szkoda ze HAnia nie moze cie odwiedzac ja sie wlasciwie nawet nie orientowalam jak to wyglada u mnie

Kasiula weekend byl czesc zniknela weekendowo. w kazdym razie zycze szybkiego tulenia malenstwa

Zdec jak cos znajdziesz na te pajaczki to napisz koniecznie, ja mam nimi usiana prawa stope wyglada to fatalnie, chyba bede do konca zycia w skarpetkach chodzic.... poza stopami wyszlo pare wokol ust i na dekoldzie. Ja cos doczytywalam ze robi sie to jakims obstrzykiwaniem naczynko po naczynku ale mam nadzie ze jest jakis krem czy cos

U nas w calosci weekend poswiecony Olafkowi w zwiazku z czym duzo wrazen i ruchu :) ale najwazniejsze ze on jest zadowolony :) Pochwale sie jeszcze skonczylam zakupy i wlasnie wywiesilam pierwsza pralke dzidziuskowa... bedzie tego strasznie duzo juz teraz okreslam na jakies 6 a pewnie i tak wyjdzie wiecej do tego prasowanie w tym upale :) no cos czeklam na slonce zeby wyschlo :)

Witam sie z rana ja juz zjadłam sniadanko i teraz zastanawiam sie co by tutaj robic:-) zjadłabym jakiegos batonika ale chyba mussze sie powstrzymac bo jak lekarz bedzie chciał zebym dzisiaj wpadła jeszcze to znowu na wage bede sie bala wejsc hihi
choc moze jeden w ta czy tamta nie zaszkodzi wiec moze sie skusze lepiej rano niz na noc tak jak wczoraj wystarczy ze otwoerzulam o 22 czekolade i nie wiem kiedy ja pożarłam:szok::-D

miłego dnia dziewczyny życze Wam

Witajcie,

Ja od piątku leżę na patologii i czekam. Dzisiaj na KTG skurcze 70% ale to mogą być przepowiadające. Jutro zobaczymy co dalej, bo przez długi weekend nic się w szpitalu nie dzieje.
Szkoda, że żadna nie zauwazyła że mnie nie ma, i nie spytała co u mnie :-(

Szczerze mówiąc skoro jesteś w szpitalu, to raczej czekałam na info że już masz maleństwo przy sobie:eek:właśnie dlatego że masz mieć cesarkę:tak:nie wiedzialam że w takim przypadku się też czeka:eek:

dziś o 12:55 urodziła małą Kasię annajak :)

annajak gratulacje!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie,

Ale się dziewczyn rozpakowało w weekend:-)
Ciekawe co u leny bo się nie odzywała dawno;-)
Ja sobie siedzę już w pracy od 6:30, ale w sumie nie długo zamierzam już kończyć:-)

Życzę wszystkim miłego dnia.
A tym które mają w planach się dzisiaj rozpakować, spokojnego i szybkiego porodu:tak:

Jak tak patrze jak rozpakowywanie nabiera tempa a to dopiero 7 czerwiec to niedługo chyba sama tu zostane:-D
Zmykam zaraz małą do przedszkola odstawić no i pózniej do pracy ale się niechce w taką pogode:-(

reklama
Witam się po dłuuugim weekendzie:-)
Ale nam się maluszków urodziło:-) Jeszcze raz wszystkim mamusiom ogromne gratulacje !!:tak:
Ja nadal w dwupaku, ostatnio nawet z synkiem w noge grałam, ale miał ubaw jak za piłka starałam się biegać:-):-) i nic:-(
potem posprzatałam całą kuchnie szafki ,kafelki i też nic:-( skurcze niby są ale nieregularne a jak tylko wstane to przechodza:zawstydzona/y: ale nic jak do jutra nie urodze to w środe mam iść do lekarza i od razu daje mi skierowanie do szpitala:tak: Kacperkowi w brzuszku chyba dobrze bo cały czas szaleje:-)

Do góry