ewelinka307
Fanka BB :)
kasiulka-nawet nie wiedziałam że przy cesarce trzeba czekać na skurcze no ale jak tak lepiej to chyba wiedzą co robią w takim razie życzę mocniejszych skurczyków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chciałam też dodać, że dostałam dziś wieści od nemezizaki- niektóre ją może jeszcze pamiętają. ( zwłaszcza warszawianki z naszego spotkania). dziś o 13.21 urodził się jej synek Wiktor, waga 3410, 55 cm, 10 punktów.
gratuluję córeczki:-) a z tym rogalem zgadzam się w 100%też jestem z niego baaardzo zadowolonaa i jeszcze rogal do karmienia sprawdza się świetne choc ja mam problemy z laktacja i sie meczym ale z rogalem idzie nam lepiej i plecy nie bola
Cześć Dziewczyny
Gosia urodziła dzisiaj o 12.30 po południu, a na porodówce była od 3 rano!!
Maja waży 4050 g i ma 58 cm, wszystko jest OK, dostała 10 pkt.
Jesteśmy szczęśliwi, pozdrawiamy
Jacek, mąż Gosi
Ja dokładnie tak samo. Juz dawno mi to powychodzilo kiedy sllonca nie bylo jeszcze,a teraz chcac nie chcac troche sie czlowiek opali na podwórku. Na tych 'zlanych piegach' mam jeszcze jakby zacieki białe,no i gogle tez. Czad normalnie. Podklad juz tego nie przykrywa. Mam nadzieje,ze szybko zniknie,choc watpie...Kochana ja mam takie przebarwienia;/ zachcialalo mi sie opalac na sloncu i mam takie zlane piegi a dodatkowo wygladam jakbym w goglach sie opalala poniewaz okolicu oczu mi sie nie opalily;/ to wyobraz sobie jak wygladam;/
I te plamy na twarzy mnie dobijaja. Takie slonce i coraz ciemniejsze sa. Macie na twarzy czy gdzies takie przebarwienia?? Ja mam jakby takie wielkie piegi Ostatnio gdzies przeczytałam,ze moga być dość trwałe.
Co do plam, to ja mam całe uda w spękanych naczynkach krwionośnych łącznie z pośladkami Wygląda to paskudnie,a w dodatku zupełnie nie wiem czy będzie możliwe pozbycie się ich.