reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Cześć Dziewczyny:-D

Gosia urodziła dzisiaj o 12.30 po południu, a na porodówce była od 3 rano!!
Maja waży 4050 g i ma 58 cm, wszystko jest OK, dostała 10 pkt.

Jesteśmy szczęśliwi, pozdrawiamy:-D:-D

Jacek, mąż Gosi

WOW SUPERASZCZO !!! GRATULACJE !!! dobrze,ze juz "po " za długo to trwało. :-)

0002028C.gif0002025D.gif

reklama
dziumdzia kompletnie niewiem co masz robic, a nie mozesz zadzwonic do gina?

witam czerwcóweczki
pojechałam wtedy do szpitala sie okazałao ze juz mam ciśnienie 164/116 dali mi coś na zbicie i na nastepny dzięn miałam wywoływany pord

roidziłam 15 godzi strasznie popękałam - ale było warto

mała 3350 i 53cm

dziewczyny polecam już wziąść do szpitala tatum rosa ja mam 12 szwów i gdybym nie polewała się po każdej wizycie w toalecie bym chyba zwariowała od 2 wizyty w toalecie polewałam rane i mega ulga
zycze wszystkim aby nie popękały i nie musiały tego znosić - ale tak w razie czego
za kilka dni sie odezwe
mam nadzije ze wiecej czercóweczek rozpqkowanych

pozdrawiam

a i jeszcze rogal do karmienia sprawdza się świetne choc ja mam problemy z laktacja i sie meczym ale z rogalem idzie nam lepiej i plecy nie bola

gosiagro moje gratulacje!!! wszystkiego dobrego!!!

witam czerwcóweczki
pojechałam wtedy do szpitala sie okazałao ze juz mam ciśnienie 164/116 dali mi coś na zbicie i na nastepny dzięn miałam wywoływany pord

roidziłam 15 godzi strasznie popękałam - ale było warto

mała 3350 i 53cm

dziewczyny polecam już wziąść do szpitala tatum rosa ja mam 12 szwów i gdybym nie polewała się po każdej wizycie w toalecie bym chyba zwariowała od 2 wizyty w toalecie polewałam rane i mega ulga
zycze wszystkim aby nie popękały i nie musiały tego znosić - ale tak w razie czego
za kilka dni sie odezwe
mam nadzije ze wiecej czercóweczek rozpqkowanych

pozdrawiam

a i jeszcze rogal do karmienia sprawdza się świetne choc ja mam problemy z laktacja i sie meczym ale z rogalem idzie nam lepiej i plecy nie bola

Moje gratulacje Kochana!!! :-):-):-)

Witajcie
mama i teściowa w wizytacji to i czasu dla Was brak :-( I w ogóle jestem jęcząca i stękająca, gdzieś zgubiłam mój optymizm :confused: Wyjątkowo dłuży mi się ta końcówka ciąży... I pomimo naprawdę (!) wielkiej radości z Wami z powodu każdego nowo narodzonego dzieciaczka coraz ciężej się Was czyta, że już jesteście po i coraz bardziej się boję porodu i w ogóle....

To tyle stękania....

Gratuluję wszystkim nowym mamusiom, życzę dużo szczęścia i zdrówka wszystkim nowym dzieciaczkom i straaasznie współczuję, wszystkim cierpiącym, skurczanym, rozkurczanym, puchnącym i leżącym na patologiach- myślę o Was cieplutko i zaciskam kciuki, oby męki i niedogodności szybko się skończyły...

A patrząc na zdjęcia naszych czerwcówkowych maleństw uznaję (obiektywnie oczywiście), że to najładniejsze maluchy na świecie :-D

sealet- dzieki za wszystkie zlote rady, przydadzą się! I Gratuluję wszystkich sukcesów- jak dla mnie gigantyczne!!!

Koriander- nie miałam okazji Ci napisać jak bardzo jestem zakochana w Twojej Liliance, napatrzeć się nie mogę! A Twój opis porodu wywołał we mnie wszystkie możliwe odczucia- od wybuchów śmiechu, przez łzy wzruszenia po cholerny strach... Powinnaś zostać pisarką :-D
Ewela- zdjęcia superaśne!

Dziewczynki z dzieciaczkami przy sobie! Wklejajcie proszę zdjęcia- dużo, dużo, dużo, choćby na zamknietym naszym wątku... Uwielbiam patrzeć na te wszystkie malutkie szkrabki, a może jak się porządnie napatrzymy to i szybciej urodzimy :-)

Mam jeszcze jedno pytanie- odczuwam przemożną chęć wyskoczenia z rodzinką we wtorek na basen- myślicie, że jeszcze można? Bo co jak wody chlusną w basenie??? :confused: Ale tak mi się chce poczuć znów lekką, no i jaka ulga dla plecków tak się walnąć na wodę :-) Jak sądzicie?

witam niedzielnie:-)
Wszystkim rozpakowanym GRATULUJEEE !!!!
Ja nadal 2 w 1 ale już bardzo chciałabym nieć małą po tej stronie brzuszka:tak:

ewelinka307, gosiagro oj ja też am nadzieję że szybciutko Julcia się urodzi i do domku wrócimy , bo ten mój kochany urwis ostatnio się straszne mamowy zrobił i aż się boję jak to będzie. Zwłaszcza że z Bartulką leżałam po SN 9 dni. Przy okazji zapytam :macie przyszykowany jakiś prezent od dzidziusia dla rodzeństwa??

Czy któraś ma zamiar rodzić w IMiD na Kasprzaka??

reklama
Athena- no tak bo wy jeździcie taki kawal drogi.. oj, wspolczuje, aczkolwiek w domu lepiej jest czekac niz w szpitalu...

Gosia- 30 dni os wpłynięcia do nich dokumentow.

Wiz- mi ten balonik wypadl dzisiaj po 3 godzinach od zalozenia i nic sie nie dzieje ;/

Gosiagro, Jacku- wielkie gratulacje!!!

Do góry