reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej wszystkim!
u mnie na razie cisza, nawet brzuch przestał twardnieć... może to cisza przed burzą??? ja od wczoraj mam straszną alergię - na pyłki, do tej pory nie miałam ale wczoraj zapomniałam się i poszłam z psem na łąkę i się zaczęło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dzwoniłam do lekarza czy mogę cos na to brac ale powiedział że tylko zyrtec a to mi zazwyc zaj nie pomagało poza tym w ulotce napisane jest ze w zdecydowanej konieczności można... dla mojej niuni wytrzymam...ahhh nie wiem tylko co będzie jak do porodu mi nie minie ta alergia i pozszywana będę kichać .... bleeeeeee :no::no::no: nie wiem ale wydaje mi się to okropne, pewnie te szwy będą ciągnąc strasznie:-(

Gratuluje nowym mamusiom:-)

Hej wszystkim!
u mnie na razie cisza, nawet brzuch przestał twardnieć... może to cisza przed burzą??? ja od wczoraj mam straszną alergię - na pyłki, do tej pory nie miałam ale wczoraj zapomniałam się i poszłam z psem na łąkę i się zaczęło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dzwoniłam do lekarza czy mogę cos na to brac ale powiedział że tylko zyrtec a to mi zazwyc zaj nie pomagało poza tym w ulotce napisane jest ze w zdecydowanej konieczności można... dla mojej niuni wytrzymam...ahhh nie wiem tylko co będzie jak do porodu mi nie minie ta alergia i pozszywana będę kichać .... bleeeeeee :no::no::no: nie wiem ale wydaje mi się to okropne, pewnie te szwy będą ciągnąc strasznie:-(

Gratuluje nowym mamusiom:-)

ja miałam straszny problem z moją alergią, alergolog nic nie pozwalał brać, aż mnie zaatakowało na max

mój gin kazał Zyrtec brać, skonsultowałam to z panią dr od laktacji i się okazało, że tylko 0,5 % substancji aktywnej z allericu przenika do dziecka z mlekiem mamy i podobnie teraz w brzuszku, biorę co drugi dzień i jest ok :) a gdybym nie brała mogłoby dojść do infekcji dróg oddechowych i nie byłoby już tak wesoło, więc może spróbuj ten zyrtec?

ja miałam straszny problem z moją alergią, alergolog nic nie pozwalał brać, aż mnie zaatakowało na max

mój gin kazał Zyrtec brać, skonsultowałam to z panią dr od laktacji i się okazało, że tylko 0,5 % substancji aktywnej z allericu przenika do dziecka z mlekiem mamy i podobnie teraz w brzuszku, biorę co drugi dzień i jest ok :) a gdybym nie brała mogłoby dojść do infekcji dróg oddechowych i nie byłoby już tak wesoło, więc może spróbuj ten zyrtec?

na mnie działała ale też nie do końca claritina a zyrtec raczej nie pomagał wiec nie ma sensu żebym się tym truła..wracam zaraz do domu i ide spać to mi pomaga zawsze...

witajcie,
wpadłam na chwilke sprawdzic stan dzieciaczków i widzę ze zaszły zmiany:-)

karis78, mi-mi - ogromne gratulacje:-)

musze sie jakos na nowo zorganizowac i wpadac do was czesciej, a poki co przedstawiam 3 dniowego Oskarka:-)

Załączniki

• Obraz 056a.jpg
    Obraz 056a.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 70
Karis, mi-mi - OGROMNE GRATULACJE DLA WAS!!!!!ZAZDROSZCZĘ, ŻE MACIE JUŻ SWOJE CÓRECZKI BLISKO SIEBIE!!!!NIECH ZDROWO ROSNĄ I DADZĄ MNÓSTWO SZCZĘŚCIA!!!!!!!!!
Anik - słodki jest Twój Oskarek!!!!

U mnie cisza!!!!Bez jakichkolwiek zmian!!!!

reklama
Do góry