reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam!
Ja też jeszcze w dwupaku - chociaż wczoraj wieczorem odszedł mi czop śluzowy - zaraz zabieram M na zakupy spożywcze, potem myję podłogi w domu i mama nadzieję, że w nocy albo jutro uda sie urodzić
Gosiagro - trzymam kciuki
Ewela - powodzenia na egzaminie
Czy ktoś wie co u Karis???

reklama
Hej Puchatki;)
U mnie piękna pogoda...u sąsiadów dzisiaj wesele a my jedziemy podpisać protokół do księdza;)
GOSIAGRO pewnie razem z mężem szaleje z radości;)
EWELA powodzenia;)
ANDZIAS ja tez myślałam, że mi odszedł ale lekarka mówi, że zaczął się dopiero złuszczać:)Więc niech jeszcze siedzi bo to chroni maleństwo przed infekcjami;)

Witam,
Miałam dzisiaj tragiczną noc - jakieś kolki w brzuchu, budzenie sie co godz, dzidzia w nocy tez ostro dawała po żeberkach :( Jeszcze do tego jak już zasnęłam, to śniło mi się, że mam skurcze...ehhh...
Jestem teraz nie przytomna i w kiepskim humorze...a jedziemy do rodzinki na urodzinki 6-letniej dziewczynki...nie wiem jak to bedzie, ale spróbuje się wyrwać po godz... :/

Witam i ja taka piękna pogoda że aż żyć się chce:-)
Piszecie o samopoczuciu u mnie też jest ostatnio super nie czuje że jestem w ciaży zaczełam spać w nocy dlaczego wcześniej tak nie było?
Dziś w pracy do 14 a póżniej wylegiwac sie i grilować na działeczke:-)Zaciągne męzulka tez na jakis dłuższy spacerek nad wode trzeba trenować żeby szybciej urodzic:tak:
A co do bycia jedną z ostatnich dwupaków to ja już tez tak myśle że wkońcu będe się turlać do końca czerwca:-D

cześć dziewczyny,
moja córeczka na świecie pojawiła się 3 czerwca o godz. 16.21 przez SN, 3900 gram, poród ekspres bo o 9 godz odchodziły mi wody, 11.30 miałam pierwszy skurcz,o 13.30 dojechałam do szpitala a potem malutka szybciutko sie urodziła. Kochane jestem taka szczęśliwa ściskam Was mocno i wasze dzieciaczki:tak:

cześć dziewczyny,
moja córeczka na świecie pojawiła się 3 czerwca o godz. 16.21 przez SN, 3900 gram, poród ekspres bo o 9 godz odchodziły mi wody, 11.30 miałam pierwszy skurcz,o 13.30 dojechałam do szpitala a potem malutka szybciutko sie urodziła. Kochane jestem taka szczęśliwa ściskam Was mocno i wasze dzieciaczki:tak:

gratulacje :-)

I ja witam o poranku :) takim pięknym!!! :)
Też w dwupaku. Czuję się dobrze, dlatego idę na spacer. Pochodzę sobie po brzegu jeziorka :) ale nie za duzo, bo wczoraj podczas grillowania i całej bieganiny wokół niego, moje palce u stóp przypominały baloniki. Chociaż dobrze się czułam , to nogi już swoje odczuwaja , trzeba czasem się legnąć i odpocząć :):-)

gosiagro - no to mam nadzieje,ze juz jest PO... :-)

Witam!
Ja też jeszcze w dwupaku - chociaż wczoraj wieczorem odszedł mi czop śluzowy...

Witajcie!

W nocy łapały mnie pojedyncze skurcze a dziś rano w końcu chyba odszedł czop śluzowy, bo znów miałam galaretkę na bieliźnie...
no to dwa czopy dzis poszły... czy jutro bedzie dwoje nowych dzieci ..?! :-)3mam kciuki
ewela - powodzenia kujnie :-)

karis78 - super!! gratuluje ekspresowego porodu i tak cudownego szczescia obok!!

cześć dziewczyny,
serdeczne gratulacje, a poród faktycznie szybciutki
ja bym z chęcią się dziś wybrała na jakiegoś grillka bo i pogoda temu sprzyja ale mój mężuś póki co jeszcze w pracy:-( pojawi się pewnie dopiero ok 15, może wtedy wybierzemy się wszyscy na jakiś dłuższy spacerek
póki co to planów brak

reklama
annajak i avena SPOKOJNIE:) tylko bez paniki :) czekamy spokojnie na wasze maleństwa :)na pewno wszystko będzie ok :) trzymam kciuki za pomyślne i szybkie rozwiązania :)
lena - jesteś niesamowita...jednego dnia czytam, że masz skurcze juz chyba "te" a w jakimś poście, że jedziesz hakać ziemianki :)) hahah to się nazywa zuch dziewczyna ! :)i niech ktoś powie, że dzisiejsze pokolenie jest słabe :cool:

Do góry