reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

co do jedzenia owoców podczas karmienia to ja uważam,że wszystko jest dozwolone ale w rozsądnych ilościach, a najlepiej jeść nasze krajowe owoce, ja mam zamiar próbować wszystkiego małych ilościach i w odstępach czasu,żeby malutka się mogła przyzwyczaić i poprostu obserwować jej reakcje.

ja też mam taki plan :cool2:

reklama
Karis78 - powodzenia, trzymam kciuki za szybki i sprawny poród!!!! Czekamy na wieści!!!!

Ja dziś obserwowałam na procesji matki z takimi maluszkami w wózeczkach i bardzo im zazdrościłam...Tak mi się już marzy spacerowanie z Polą!!!
U mnie dziś takie upały że ledwo się doczłapałam do domu po tej procesji....Szok!!!!!

avena-mnie bada na każdej wizycie czyli co dwa tygodnie teraz to ważne bo tylko tak
można sprawdzić rozwarcie:tak:
Agi-u mnie też straszna duchta i gorąco tylko słońce nie świeci

ooo widzę,ze po kolei i sie wszystkie wypakujemy :-D

A ja cierpię niemiłosiernie :-( jak byłam w tym szpitalu na pobraniu tego wymazu GBS to ta połozna mi optarła mojego hemoroida:wściekła/y: i krew mi tweraz z niego leci jak idę na dłuższą chwile do wc :-( okropieństwo -cały czas boli i piecze.Że az zaczęłam smarowac Linomagiem co zakupiłam dla małego,moze pomoze :-(

Zjadłam obiad ,wczesniej polezałam na leżaczku przed domem ,bo u nas takie słonko piękne i cieplutko az by się chciało juz wyjsc na spacerek :-) ,a zaraz jade szukac truskawek ;-)

Dziś piękna pogoda, słonecznie ale chyba bedzie padać skoro tak zapowiadają.

Rzadko tu teraz zaglądam bo jakoś brakuje czasu. Tyle teraz rzeczy do zrobienia. Cały czas przygotowania do wyjazdu. Chyba brzuch zaczął się obniżać, bo coraz częściej biegam do toalety a do tego zaczynają mnie boleć stawy biodrowe i mam ucisk na pachwiny. Wcześniej tego nie było.
Zaglądam do Was by dowiedzieć się która została juz szczęśliwą mamą i komu mogę pogratulować szczęścia:-)
MAm nadzieję,że jeszcze trochę i sama doznam tego uczucia:-)
Pozdrawiam wszystkie te szczęśliwe mamy i te oczekujące

Kurde nie było truskawek , to zakupiłam sobie arbuza,ale widziałam czeresnie - jędrne i prawie czarne- napewno byłby słodkie,ale jakos napaliłam sie na te truskawki i ich nie kupiłam :/

A co tu dzisiaj taka cisza? Czyzbyscie rodziły ? :-D :-D :-D

reklama
Do góry