reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

czeeść dziewczyny odeszły mi wody mam pierwsze skurczę jadę do szpitala:-) trzymajcie kciuki!
gratuluje nowym mamom i witam wszystkie nowe dzieciaczki:tak::tak::tak:
oczywiście serdeczne życzonka zaległe ale jak najbardziej życzliwe wszystkim solenizantkom:-)
trzymam kciuki za Was wszystkie kochane czerwcówki!
pozdrawiam

reklama
Właśnie wróciłam z wizyty KTG.
U mnie w szpitalu placi sie 25 zł za pierwsze KTG, a potem już nie (bo bez skierowania).
Lekarz powiedział, że wszystko w normie, ale na razie sie na poród nie zanosi :( Pocieszył mnie jedynie tym, że to może się zmienić w każdej chwili.
Wogóle to bardzo fajnie było na izbie przyjec...moze dlatego, ze swieto, ale strasznie spokojnie i pracownicy w dobrych humorach :) nic, tylko rodzic :) no, ale trzeba bedzie jeszcze poczekac...

czeeść dziewczyny odeszły mi wody mam pierwsze skurczę jadę do szpitala:-) trzymajcie kciuki!
gratuluje nowym mamom i witam wszystkie nowe dzieciaczki:tak::tak::tak:
oczywiście serdeczne życzonka zaległe ale jak najbardziej życzliwe wszystkim solenizantkom:-)
trzymam kciuki za was wszystkie kochane czerwcówki!
pozdrawiam

powodzenia :)

Karis powodzenia!!!!!
Anecznik gratuluję dzidziusia!!!!!!!!!
Byłam ostatnio na wizycie u mojej lekarki i zdziwiłam się że już nie gmerała w środku tylko badała z zewnątrz i słuchała tętna, później byłam u ordynatora w sprawie CC i to samo - tylko badanie z zewnątrz:confused: Też tak macie?? 10 czerwca idę do szpitala. I jeśli dzidzia będzie jakimś cudem główką w dół to mnie wykurzą do domu, a jeśli nie fiknie koziołka to już zostaję:-D :-D :-D Co mnie bardzo cieszy!!!!!!!!!!Jupi!!!!!!!1
Dzisiaj rano na śniadanie miałam na wszystko ochotę i skutkiem były mdłości i całkowity brak siły:-D Na szczęście po 2 godzinach przeszło i teraz spokój.

karis 78- trzymam kciuki za szybki poród!!! Czekamy na wieści!

avena- mnie za każdym razem badają na fotelu od środka, sprawdzają stan szyjki, rozwarcie i pH w pochwie, więc nie wiem dlaczego Ciebie nie badają w ten sposób, szczególnie teraz po koniec ciąży

Wiecie co zdałam sobie dziś sprawę,że ja nie mogę urodzić w dzień terminu czyli 10 czerwca, bo to dzień urodzin mojego byłego faceta na którego mój mąż ma uczulenie;-)

reklama
Gosiagro a my z dnia na dzień coraz bardziej przeterminowane...żyje nadzieją że jak ni się nie ruszy do niedzieli to już mnie na wywołanie zostawią w szpitalu.
Wczoraj dostałam od lekarza kartkę z napisem zalecenia: sex 3 razy dziennie. A pod spodem pieczątka i podpis....mój mąż nie chce mi uwierzyć że lakarz sam to wypisał i twierdzi że kazałam to wypisać specjalnie dla niego.

no życzę nam żeby się coś ruszyło:tak::tak: niezły ten twój lekarz:-D:-D

powodzenia:-D

Do góry