reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ale super,że mamy kolejnego dzidziusia!!! Tak sobie myślę,że Ewa była w takiej samej sytuacji jak ja, czyżbym była następna?:-)

A my właśnie wróciliśmy z kina, byliśmy na Disco Robaczkach a po kinie na spacerze i lodach, mam nadzieję,ze nie chodziłam na darmo;-):-).

reklama
Ale super,że mamy kolejnego dzidziusia!!! Tak sobie myślę,że Ewa była w takiej samej sytuacji jak ja, czyżbym była następna?:-)

A my właśnie wróciliśmy z kina, byliśmy na Disco Robaczkach a po kinie na spacerze i lodach, mam nadzieję,ze nie chodziłam na darmo;-):-).

moze jak Ty bedziesz nastepna to i na mnie kolej przyjdzie:):-D

Pauliny,a tak miałyscie szybko urodzic ,cos was te lekarze w kicia robia :-D :-D :-D

A mnie tak cos kłuje w podbrzuszu ,mały cały dzien sie kręci jak oszalały ,spac by juz poszedł, albo niech wychodzi już :-)

Pauliny,a tak miałyscie szybko urodzic ,cos was te lekarze w kicia robia :-D :-D :-D

A mnie tak cos kłuje w podbrzuszu ,mały cały dzien sie kręci jak oszalały ,spac by juz poszedł, albo niech wychodzi już :-)

dlatego ja ostatnio powiedziałam,że jak mi jakiś lekarz jeszcze raz powie,że niedługo urodzę to normalnie pogryzę ;-)
ale jutro jadę znów na KTG i kontrole rozwarcia i zobaczymy co dalej :)

dlatego ja ostatnio powiedziałam,że jak mi jakiś lekarz jeszcze raz powie,że niedługo urodzę to normalnie pogryzę ;-)
ale jutro jadę znów na KTG i kontrole rozwarcia i zobaczymy co dalej :)

ja pojade w poniedziałek dopiero jesli do tego dnia nie urodze wtedy zobaczymy co lekarz powie:(

Ewa gratulacje :) :-)szczęściaro już jesteś "po".
Co do mnie, to zero objawów, ale po dzisiejszym spacerze stwierdzam , że styl mojego chodzenia pewnie nieciekawie wygląda.. hahaha pingwin ze mnie ;)

Prosze sie nie wpychac w kolejke!!!! :)

hi hi:-D

ja dizsiaj prawie caly dzien na powietrzu robilismy grilka wiec posiedziałam na slonku i tak sie zjarałam twarz i dekolt:szok:

cała twarz mnie piecze a najbardziej policzki i nos:szok: i do tego zaczeła mnie glowa bolec :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a jutro jeszcze jade na zajecia do baby której nie cierpie bo działa mi na nerwy i jak to ostatnio powiedziała jednej koezance ta pani to od kwietnia rodzi:wściekła/y: ale kolezanka cos tam jej powiedziala i sie babsztyl zamknął jedźa jedna ponoc nie trawi kobiet w ciazy dlatego tak sie czepia:szok:

lece Kochaniutkie do łozka juz lekkich porodów zycze jakby cos sie komus zachciało w nocy np jechac hihih

ciekawe jak lena? bo cos sie nie odzywa

Dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej ja jeszcze pełzam;)Są skurcze ale nie takie jak wczoraj;)Dzisiaj cały dzień prawwie spędziliśmy u teściów;)Poźniej spacer po lesie długi dystans;)Oto moje pierwsze zbiory!!
Obraz 018.jpg

Do góry