reklama
ewelinka307
Fanka BB :)
Witam!
Następne bobo super mamy już troszke tych dzieciaczków;-)
Mi też się już wydaje że te wszystkie metody na wywołanie są przereklamowane codziennie sprzątam cały dom łaże na spacery i od tygodnia seksik powrócił i co i nic mimo rozwarcia 2cma lekarz mi powiedział póltora tygodnia temu że z seksikiem poczekać jeszcze dwa tygodnie i jeden stosunek i jade rodzić i co gucio wszystko od organizmu zależy kiedy będzie gotowy
Po truskawkach też mam straszną zgage no cóż jak się je odrazu kilo to tak bywa
Wczoraj mnie złapały dwa skurcze ale już takie holery mocne aż mnie w pół zgieło a mój odrazu już jedziemy
Następne bobo super mamy już troszke tych dzieciaczków;-)
Mi też się już wydaje że te wszystkie metody na wywołanie są przereklamowane codziennie sprzątam cały dom łaże na spacery i od tygodnia seksik powrócił i co i nic mimo rozwarcia 2cma lekarz mi powiedział póltora tygodnia temu że z seksikiem poczekać jeszcze dwa tygodnie i jeden stosunek i jade rodzić i co gucio wszystko od organizmu zależy kiedy będzie gotowy
Po truskawkach też mam straszną zgage no cóż jak się je odrazu kilo to tak bywa
Wczoraj mnie złapały dwa skurcze ale już takie holery mocne aż mnie w pół zgieło a mój odrazu już jedziemy
Kasiula1982
No akurat czeresnie i truskawki nie są najlepszym pomysłem. Truskawki są jednym z najsilniejszych aergenow a czeresnie wzdymają jak diabli..
Anecznik- wielkie gratulacje! Ale fajnie
miałam zajęcia z jakąś panią doktor, wojewódzkim konsultantem od laktacji i wg jej teorii można jeść wszystko, nawet właśnie truskawki i czereśnie, ale max miseczkę dziennie, a najważniejsze aby obserwować swoje dziecko, jak reaguje na nasze kulinarne eksperymenty
agast22
miałam zajęcia z jakąś panią doktor, wojewódzkim konsultantem od laktacji i wg jej teorii można jeść wszystko, nawet właśnie truskawki i czereśnie, ale max miseczkę dziennie, a najważniejsze aby obserwować swoje dziecko, jak reaguje na nasze kulinarne eksperymenty
Ja bym tą teorie była w stanie zaakceptowac w przypadku 3 miesiecznego dziecka, ale na pewno nie noworodka, ktory ma niedojrzały układ pokarmowy! Czeresnie wzdymają dorosłego a co dopiero noworodka!!! Co Ci z obserwacji dziecka jak dostanie boleści brzuszka i bedzie płakało całą noc? Następnym razem nie zjesz, ale co sie dziecko nacierpi tego juz sie nie da cofnąć. Lepiej unikac takich rzeczy moim zdaniem.
Kuzwa co za dzień , chciałam pofarbowac sobie włosy, patrze a tu płynu nie ma tego białego,bo buteleczka była dziurawa i wylecial i nerwa mam teraz wrrrr
agast zgadzam sie ,lepiej nie zjesc niz potem cierpiec we dwoje, bo niedojrze,ze dziecko placze to ty chodzisz nerwowa.
agast zgadzam sie ,lepiej nie zjesc niz potem cierpiec we dwoje, bo niedojrze,ze dziecko placze to ty chodzisz nerwowa.
Ostatnia edycja:
Witam z rana,
Anecznik - gratuluje
Ciekawe ile po nocy mamy nowych mam
U mnie noc znowu przechlapana - moge lerzeć tylko na plecach i jak sie odwracam niechcacy w którąś strone, to budze sie z bolu zeber. Mógłby mi sie ten brzuch już obniżyć...
Dzisiaj jade na moje pierwsze KTG...mam nadzieje, ze nie bedzie problemu w szpitalu, bo jest swięto...
Napisze jak bede miala wyniki, ale oczywiście trzymam kciuki za to, ze powiedzą, że rozwarcie na 3 cm, skurcze czeste i ze jeszcze w tym tyg. urodze
Pozdrawiam mamusie i zycze milego dnia
Anecznik - gratuluje
Ciekawe ile po nocy mamy nowych mam
U mnie noc znowu przechlapana - moge lerzeć tylko na plecach i jak sie odwracam niechcacy w którąś strone, to budze sie z bolu zeber. Mógłby mi sie ten brzuch już obniżyć...
Dzisiaj jade na moje pierwsze KTG...mam nadzieje, ze nie bedzie problemu w szpitalu, bo jest swięto...
Napisze jak bede miala wyniki, ale oczywiście trzymam kciuki za to, ze powiedzą, że rozwarcie na 3 cm, skurcze czeste i ze jeszcze w tym tyg. urodze
Pozdrawiam mamusie i zycze milego dnia
ewelinka307
Ale jestem wkurzonapopsztykałam się z moim i wziął małą zapakował ją na rower i pojechali powiedział że od rana moich humorków już znieść nie można i zostałam sama jak palec w domu nałożyłam farbe na włosy może to mi humor poprawi
reklama
stellaDODO
Witam wszystkie mamuśki o poranku.
Zaglądam łapczywie czy jest nowe cudeńko by nacieszyć oko.
I tak sobie pomyślałam, że też nie mogę się doczekać rozwiązania, ale z drugiej strony będzie mi brakowało tego, bądź co bądź spokojnego wyczekiwania. Leniwe i spokojne dni, których głównym celem jest zapewnianie małemu komfortu.
Jak mały się urodzi, zacznie się nowe już jego życie Ciąża ma swoje wielkie plusy. Jeszcze przez te ostatnie tygodnie trzeba sie nacieszyć
a szczególnie nacieszyć się tym bezgranicznym apetytem ;P
Zaglądam łapczywie czy jest nowe cudeńko by nacieszyć oko.
I tak sobie pomyślałam, że też nie mogę się doczekać rozwiązania, ale z drugiej strony będzie mi brakowało tego, bądź co bądź spokojnego wyczekiwania. Leniwe i spokojne dni, których głównym celem jest zapewnianie małemu komfortu.
Jak mały się urodzi, zacznie się nowe już jego życie Ciąża ma swoje wielkie plusy. Jeszcze przez te ostatnie tygodnie trzeba sie nacieszyć
a szczególnie nacieszyć się tym bezgranicznym apetytem ;P