reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie o poranku.

Ja nadal w dwupaku;-), wczoraj nie miałam siły już pisać, bo spędziłam parę godzin poza domem, tak jak radziła Pani Doktor cały czas chodziłam i się nie oszczędzałam, byliśmy odebrać też z hurtowni wózek, pochwale się później na odpowiednim wątku. Powiem Wam,ze po tym wczorajszym chodzeniu dziś boli mnie całe podbrzusze, ale nie biorę żadnych tabletek może coś się z tego rozkręci, albo chociaż to rozwarcie się powiększy:-). A teraz sobie poczytam, co tam wczoraj napisałyście pod moją nieobecność:-)

Ewa- mam nadzieję,że obie będziemy się niedługo cieszyły maluszkami!

gryzka- żądam natychmiast abyś mi przysłała trochę czereśni!!!!:-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie porannie
jaka tu cisza:tak:
i tak spokojnie przez noc? nic sie nie wydarzyło? a może o tym jeszcze nie wiemy:tak::-)

ja myślałam ze jak zaglądnę rano to pojawi sie jakiś kolejny maluszek:-)
n nic poczekamy może coś się rozkreci;-)
ciekawe jak lena, ale o tej godz to pewnie jeszcze śpi, chyba że ....jednak coś się ruszyło :-D

widzę że inne chętne do rodzenia nadal w dwupaku paula, paulka, ewa

Ja ez sie wita w dwupku ;/ Nawet przytulanki nic nie dały...
oj to nie dobrze bo ja miałam zamiar tak konkretniej działać w tym kierunku tak za tydzień;-) z myślą że może jednak się coś ruszy:-) co prawda nie bardzo w to wierzę ale przynajmniej mężuś byłby zadowolony bo po porodzie znów posucha:-D

ciekawe jak Lencja zajęli się nią w tym szpitalu, czy coś się rozkręciło?

Witam się i ja - oczywiście w dwupaku!!! :tak:
Nadal zero skurczy czy czegokolwiek.....Ach ta moja Pola....I pomyśleć że dziś mogłaby mieć już tydzień.....:-DNo ale cóż...Mój skarbek nie ma ochoty na wcześniejsze wyjście to mamusia cierpliwie czeka.Tylko jak patrzę na te już urodzone dzieciaczki to wtedy aż mnie skręca żeby i moją malutką już tulić w ramionach....:-)....
Zmykam niedługo na procesję....Zapowiada się piękna pogoda....więc zamierzam dziś dużo czasu spędzić na świeżym powietrzu i dotlenić siebie i maluszka...

Ciekawa jestem jak tam Lena....a może u innych dziewczyn jakieś ciekawostki i powitamy dziś kolejnego czerwcowego dzidziusia.....

Ostatnia edycja:
wydaje mi się, że podczas karmienia, można i powinno się jeść wszystko tylko w rozsądnych ilościach, więc i czereśnie i truskawki dla nas:) tylko nie w takich ilościach jak ja pochłonęłam niedawno :p

No akurat czeresnie i truskawki nie są najlepszym pomysłem. Truskawki są jednym z najsilniejszych aergenow a czeresnie wzdymają jak diabli..

Anecznik- wielkie gratulacje! Ale fajnie :)

Ostatnia edycja:
Witajcie,

to o ile się nie mylę mamy już 20 dzieciaczków, sporo:tak::tak:

czarna wiedźma - przykro mi z powodu Twojej koleżanki, wiem co czuje bo sama straciłam maleństwo:-(
Anik - śliczny synek, a ty bardzo dzielna jesteś, jak ty dałaś radę:szok:
Kasiulka - no widać, że Hani w brzuszku dobrze, szaleje i nigdzie wychodzić nie zamierza:-D
zyraffka - ja mam fotelik Maxi Cosi Cabrio Fix
dziumdzia - i jak tam dzisiaj ciśnienie?
Lena - jak noc minęła?
Ja już tez nie mogłam się oprzeć i jak tylko zobaczyłam czereśnie to musiałam je kupić:-D, wiec przed porodem się udało:tak:, potem już raczej ciężko będzie je zjeść

reklama
Do góry