reklama
co za dzień cały spędziłam w łóżku, bo mnie cały dzień brzuch boli jak na okres:--(, mam nadzieje, że poród się sam wywoła, bo nie chce się tak męczyć jeszcze co najmniej tydzień
Za wszystkie w szpitalach trzymam kciuki
Lasposa - cudna córeczka
Za wszystkie w szpitalach trzymam kciuki
Lasposa - cudna córeczka
Człowieka nie ma od rana a tu tyle się dzieje;-)
Koriander super że już wyszłaś ze szpitala, zawsze to lepiej we własnym domku:-)
Lasposa Martynka jest przecudowna:-)
Miałam ciężki dzień w pracy, bo normalnie nie miałam nawet kiedy do was zajrzeć, a po południu byłam z moim chrześniakiem, bratem i bratową na pokazie fontanny dla dzieci na Pergoli.
Co do palca, to jakby się bardziej "rozchodził", nadal jak idę to kuśtykam, ale jest już lepiej niż wczoraj. Może rozejdzie się po kościach;-)
A tutaj tyle nowych czerwowych dzieciaczków:-)
Koriander super że już wyszłaś ze szpitala, zawsze to lepiej we własnym domku:-)
Lasposa Martynka jest przecudowna:-)
Miałam ciężki dzień w pracy, bo normalnie nie miałam nawet kiedy do was zajrzeć, a po południu byłam z moim chrześniakiem, bratem i bratową na pokazie fontanny dla dzieci na Pergoli.
Co do palca, to jakby się bardziej "rozchodził", nadal jak idę to kuśtykam, ale jest już lepiej niż wczoraj. Może rozejdzie się po kościach;-)
A tutaj tyle nowych czerwowych dzieciaczków:-)
laposa sliczna córeczka ,ale ci tu wszystkie zazdroscimy
mojego exa urodzila dzis w 6dniu po terminie 3600g i 56cm chłopca ,kurde myslalam,ze choc troche sie pomęczy,a ona w ten sam dzien co ja przyjeli to pewnie ja bede sie meczyc za kare teraz i czeka i czekac bede na finał :-shocked2:
mojego exa urodzila dzis w 6dniu po terminie 3600g i 56cm chłopca ,kurde myslalam,ze choc troche sie pomęczy,a ona w ten sam dzien co ja przyjeli to pewnie ja bede sie meczyc za kare teraz i czeka i czekac bede na finał :-shocked2:
czecs. Urodzilam dzis rano przez cc. Milan ma 58cm i 4030g. Jest sloooodki.
Ja obolala ale szczesliwa zostaje w szpitalu pewnie do soboty. Na razie
gratulacje mamo
Milka26
Fanka BB :)
Aga_sto potezny chlopczyk gratulujemy !!! no to mamy podium obsadzone )
Lasposa coreczka przecudna
Ja odebralam morfologie i wiecie co dziwne z Olafem latalam po hematologach a teraz tylko raz bylam poza normami, tylko plytki za kazym razem nizej ale nie tak jak u Agi. Jutro wizyta ciekawe czego sie dowiem szkoda tylko ze bez usg
Lasposa coreczka przecudna
Ja odebralam morfologie i wiecie co dziwne z Olafem latalam po hematologach a teraz tylko raz bylam poza normami, tylko plytki za kazym razem nizej ale nie tak jak u Agi. Jutro wizyta ciekawe czego sie dowiem szkoda tylko ze bez usg
reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Czecs. Urodzilam dzis rano przez cc. Milan ma 58cm i 4030g. Jest sloooodki.
Ja obolala ale szczesliwa zostaje w szpitalu pewnie do soboty. Na razie
Super! Gratuluje