reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja już po wizycie. Hania wyjść na świat nie chce. Dostałam skierowanie do szpitala, myślę, że w poniedziałek 7 czerwca pójdę, bo nie będę się teraz na święta tam pchać... Co myślicie?

reklama
Ja już po wizycie. Hania wyjść na świat nie chce. Dostałam skierowanie do szpitala, myślę, że w poniedziałek 7 czerwca pójdę, bo nie będę się teraz na święta tam pchać... Co myślicie?
Ja bym poszła już..po co się stresować czy wody sie nie robią zielone badź cos innego...zreszta ponoć u mnie opieka na weekend i świeta jest lepsza;)

Ja bym poszła już..po co się stresować czy wody sie nie robią zielone badź cos innego...zreszta ponoć u mnie opieka na weekend i świeta jest lepsza;)

Ale w sumie do terminu mam jeszcze 4 dni. Opieka może i dobra, ale i tak mnie nie wezmą od razu na stół, więc chyba lepiej poleżeć w domu a nie w jakimś szpitalu. Co innego, gdyby mi zagwarantowali, że wezmą mnie na stół - to lecę od razu :-D

Bepanthenu nie trzeba zmywać przed karmieniem, przynajmniej maści, ale kremu chyba też nie

Dziewczyny, może cholerka mam jakieś innej firmy, bo u mnie w ulotce napisali "W przypadku stostowania leku u kobiet karmiących piersią, należy umyć brodawki przed każdym karmieniem piersią". No trudno, ale wygodne to nie będzie ...

Jeśli chodzi o badania to po 36 tygodniu chodzę teraz na wizyty raz w tygodniu i wtedy mam KTG (ale bez USG :-(). Moja lekarka okazała się w porządku i zwolnienie mam do 10 dni po terminie - więc nie mam się czym martwić, bo jak powiedziała, wtedy to i tak będzie już skierowanie do szpitala

Zostało niecałe 5 godzin do końca Dnia Dziecka, ciekawe czy komuś się jeszcze dziś uda?:-) bo mnie to już napewno nie:no: ale luzik:-)

ja wczoraj rozmawiałam z lekarzem i jeśli do poniedziałku nic się nie rozkręci to mam przyjść w poniedziałek po skierowanie na oddział na 10 czerwca,na próbę wywołania, ale ja stwierdziłam,że jeśli dotrwam i wszystko będzie dobrze to przenoszę do 14 czerwca,żeby 12 czerwca iść do brata na wesele i pewnie jak sobie poskaczę na weselu to sama urodzę :-):-D taki mam sprytny plan, ciekawe czy się uda? pewnie nie, ale co tam pomarzyć warto:-)

reklama
Do góry