reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja już nie moge ...Płytki znów spadły....79 tysięcy na dzień dzisiejszy...Przecież to można szału dostać.....Zobaczymy jak będzie w poniedziałek.....Czy to juz tak bedzie że raz rosną raz spadaja czy po prostu od teraz juz tylko spadek!!!!!

reklama
megida- bephntenu nie trzeba zmywac przed karmieniem.

Lena- to zalezy jaki charakter bedzie mialo to wesele..? Jesli np będą takie szwedzkie stoły z tradycyjnym jedzeniem jakies szynki, kiełbasy, smalec itp to pasuje a jesli tak bardzo elegancko to raczej pozostałabym przy klasycznej flaszce :)

Julia- Twoje obawy są normalne. Ja przy pierwszym dziecku noc przed cc w szpitalu całą przeryczałam. A mysli jakie mialam, az sie sama wstydze przed sobą. Ze po co mi to bylo, ze teraz bede uwiązana i do konca zycia odpowiedzialna za kogos, ze dziecko bedzie ciągle ryczało a ja nie bede umiala znalezc przyczyny itd. a jak zobaczyłam Hanie to cały swiat sie zmienil i system wartosci. Bedzie pięknie, zobaczysz!

właśnie to będzie bardziej takie wiejskie wesele;)

Ja już nie moge ...Płytki znów spadły....79 tysięcy na dzień dzisiejszy...Przecież to można szału dostać.....Zobaczymy jak będzie w poniedziałek.....Czy to juz tak bedzie że raz rosną raz spadaja czy po prostu od teraz juz tylko spadek!!!!!
może to tylko chwilowy spadek i będą znowu rosły, trzymam kciuki za to

Zadzwoniłam teraz do mojego Pawła na skype i się rozpłakałam.....Dziewczyny ta 2,5 miesięczna rozłąka mnie rozwala.....Dzwonie do niego w normalnym nastroju, nawet te płytki jakoś za bardzo mnie nie wkurzyły i tylko jak go zobaczyłam to zaczęłam wyć....A on prawie popłakał się ze mną, bo już nie wiedział co mi mówić....Nie wiem kiedy nasza malutka ma zamiar pojawić sie na świecie....ale jeśli chce to zrobić o czasie...to ja nie wiem jak ja zniosę kolejny miesiąc bez niego...Normalnie jest mi coraz trudniej....Co za życie

Apropos wesele ....Moja siostra ma wesele 12 czerwca....Ciekawe czy uda mi się być na tym weselu????

Ale mam humorzastą córkę, dwa dni prawie się nie ruszała, więc zaczęłam panikować, zadzwoniłam do mojego gina, kazał mi jechać na ktg,,no to pojechałam, tuż przed dojazdem mała zaczęła tak szaleć, że stwierdziłam, że nie idę- nie będę przecież mówić, że nie czuję ruchów ze skaczącym brzuchem :eek:, zaparkowałam, posiedziałam w aucie minutkę i wróciłam do domu... A teraz oczywiście znów cisza :confused:
Ale za to niespodzianka na wątku- nowy dzidziuś- suuuuper!

My mamy kościelny 4 września;)A ja jeszcze sukni nie mam;(
kochana ale i tak przecież kupowałabyś ja po porodzie i dopasowywała do figury jaką będziesz mieć później
myślę że gdybyś kupiła teraz to do września mogłabyś ją przerobić na dwie;-)
siostra mojego męża ma zaplanowany ślub na koniec sierpnia a termin porodu na początek listopada, aż jestem ciekawa jaką sukienkę sobie wymyśli:tak::-)

witajcie dziewczynki nie było mnie od wczoraj a tu takie zmiany
gratuluje rozpakowanym :-D:-D:-D
no i jestem w szoku jeśli chodzi o wasze dzisiejsze tempo 20 stron:szok:
kajdusia ja też tak mam z moim synusiem czasami stresuje sie że siezi cicho a jak sie rozszaleje to proszę żeby trochę odpuścił
a mnie mój mężulek wyciągnął dzisiaj na zakupy do selgrosa no i upolowałaam sobie adidaski za śmieszną cenę 48 zł :-)no i pampersy 78 szt i chusteczki za 34 zł:szok:te pomarańczowe coprawda dostałaam tylko 1 paczkę ale zawsze coś

sochi moje gratulacje:tak:widać że wraz z czerwcem zaczęły się porody na całego :-D:-D:-D

Mam wiadomość od magdalena79 zamieściłam na odpowiednim wątku:tak:

reklama
Do góry