reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

My niedawno wrócilismy z zakupków mąż teraz pojechał na działke a ja zjadłam 1/3 arbuza i zaraz chyba pekne:-D:-D:-D:-D

biore sie za pisanie ostatniej pracy a tak mi sie nie chce taki spiacy dzien:(

bylismy oddac fotelik do reklamacji bo sie okazalo ze ma zupelnie inny kolor niz wózek jest ciemniejszy nie przeszkadzalo by mi to ale pokrowiec do fotelika jest w kolorze wózka i wogole gryza sie te dwa kolory :no::no::no: zauwazylam to dopiero 2 dnia temu jak zapoakowąłam gondole na kólka i patrze i nie wierze

mam nadzieje ze zdaze przysłac nowy zanim wyjde ze szpitala juz mialam wczoraj taki glupi pomysł zeby sprobowac z tym olejem rycynowym ale odpuscialm stwierdzialm ze mała wyjdzie jak bedzie na to gotowa:tak::tak::tak:

ewela- a Ty mialas skierowanie na Ktg? czy poszlas i poprostu powiedziałas ze chcesz sobioe zrobic?

reklama
MonikaT- wielkie gratulacje!!! Zazdroszcze ze masz juz dzidziusia przy sobie!

Paula- ja tez własnie wcielam arbuza i sie czaje na truskawy :)

ale wysyp dziś czerwcowych dzieciaczków:-)
ciekawe o ilu jeszcze nie wiemy:tak:
na brodawki polecam Bepanthen

a ja właśnie objadłam się spagetii, ech... ale będe mieć zgagę
a na deser lody:-D

Witam :)
Wskoczyłam na chwilkę by poprawić sobie humorek. Ciągle leżakuje w szpitalu , jutro koniec 37 tygodnia i odstawiam Fenoterol
Pewnie już wyjdę z Jaśkiem tylko kurcze kiedy...:) Na szczęście mam internet już więc czas szybciej mija.
3 tygodnie w szpitalu to zdecydowanie za dużo ale przynajmniej przyzwyczajam sie do nie doprawionego jedzenia :):p
Gratulacje dla rozpakowanych mam

Witam :)
Wskoczyłam na chwilkę by poprawić sobie humorek. Ciągle leżakuje w szpitalu , jutro koniec 37 tygodnia i odstawiam Fenoterol
Pewnie już wyjdę z Jaśkiem tylko kurcze kiedy...:) Na szczęście mam internet już więc czas szybciej mija.
3 tygodnie w szpitalu to zdecydowanie za dużo ale przynajmniej przyzwyczajam sie do nie doprawionego jedzenia :):p
Gratulacje dla rozpakowanych mam

My niedawno wrócilismy z zakupków mąż teraz pojechał na działke a ja zjadłam 1/3 arbuza i zaraz chyba pekne:-D:-D:-D:-D
ewela- a Ty mialas skierowanie na Ktg? czy poszlas i poprostu powiedziałas ze chcesz sobioe zrobic?

No na te KTG poszłam tak sobie,chciałam sprawdzic czy wsio ok.:-) A arbuza tez dzis jadłam i ledwo zipiałam przez godzinke,bo tak mnie zapchało.:shocked2:

A co sie robi z tym olejem??:confused:

reklama
Do góry