reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

My niedawno wrócilismy z zakupków mąż teraz pojechał na działke a ja zjadłam 1/3 arbuza i zaraz chyba pekne:-D:-D:-D:-D

biore sie za pisanie ostatniej pracy a tak mi sie nie chce taki spiacy dzien:(

bylismy oddac fotelik do reklamacji bo sie okazalo ze ma zupelnie inny kolor niz wózek jest ciemniejszy nie przeszkadzalo by mi to ale pokrowiec do fotelika jest w kolorze wózka i wogole gryza sie te dwa kolory :no::no::no: zauwazylam to dopiero 2 dnia temu jak zapoakowąłam gondole na kólka i patrze i nie wierze

mam nadzieje ze zdaze przysłac nowy zanim wyjde ze szpitala juz mialam wczoraj taki glupi pomysł zeby sprobowac z tym olejem rycynowym ale odpuscialm stwierdzialm ze mała wyjdzie jak bedzie na to gotowa:tak::tak::tak:

ewela- a Ty mialas skierowanie na Ktg? czy poszlas i poprostu powiedziałas ze chcesz sobioe zrobic?

reklama
MonikaT- wielkie gratulacje!!! Zazdroszcze ze masz juz dzidziusia przy sobie!

Paula- ja tez własnie wcielam arbuza i sie czaje na truskawy :)

ale wysyp dziś czerwcowych dzieciaczków:-)
ciekawe o ilu jeszcze nie wiemy:tak:
na brodawki polecam Bepanthen

a ja właśnie objadłam się spagetii, ech... ale będe mieć zgagę
a na deser lody:-D

Witam :)
Wskoczyłam na chwilkę by poprawić sobie humorek. Ciągle leżakuje w szpitalu , jutro koniec 37 tygodnia i odstawiam Fenoterol
Pewnie już wyjdę z Jaśkiem tylko kurcze kiedy...:) Na szczęście mam internet już więc czas szybciej mija.
3 tygodnie w szpitalu to zdecydowanie za dużo ale przynajmniej przyzwyczajam sie do nie doprawionego jedzenia :):p
Gratulacje dla rozpakowanych mam

Witam :)
Wskoczyłam na chwilkę by poprawić sobie humorek. Ciągle leżakuje w szpitalu , jutro koniec 37 tygodnia i odstawiam Fenoterol
Pewnie już wyjdę z Jaśkiem tylko kurcze kiedy...:) Na szczęście mam internet już więc czas szybciej mija.
3 tygodnie w szpitalu to zdecydowanie za dużo ale przynajmniej przyzwyczajam sie do nie doprawionego jedzenia :):p
Gratulacje dla rozpakowanych mam

My niedawno wrócilismy z zakupków mąż teraz pojechał na działke a ja zjadłam 1/3 arbuza i zaraz chyba pekne:-D:-D:-D:-D
ewela- a Ty mialas skierowanie na Ktg? czy poszlas i poprostu powiedziałas ze chcesz sobioe zrobic?

No na te KTG poszłam tak sobie,chciałam sprawdzic czy wsio ok.:-) A arbuza tez dzis jadłam i ledwo zipiałam przez godzinke,bo tak mnie zapchało.:shocked2:

A co sie robi z tym olejem??:confused:

reklama
Do góry