No i jestem 82zł zostawiłam w szpitalu.
Na KTG zadnych skurczy
, połozna wytłumaczyła mi jak wyglądaja "te" skurcze,ze cały brzuch jest twardy i boli masakrycznie. No to sobie jeszcze poczekam widzę.
Na szczęście spedziłam tam tylko 2 godz:-). Wogóle jaka laska przyszła, myslałam,ze jej w łeb strzele
- taka jakas nieszczęsna - jęczała ,sapała ,jak to jej sie w głowie kręci , ile to ona musi czekac w kolejce i takie tam,ze ona chyba tu urodzi - jesuuu co za babsztyl
I wogole jakie jaja na tej izbie przyjęc ,siedze sobie i czekam ,a tu wychodzi z sali mój ex ze swoja zona
,bo ona juz tydzien po terminie,ja pitole se mysle
. Wchodze potem na to badanko,a te połozne mowia ,ze była tu dzisiaj jedna o nazwisku S... i sie pytaja czy to rodzina, a ja mowie,ze wpewnym sensie,ze to moj były mąż ze swoją nową żonę,a te jak sie zaczęły śmiac:-),ze współczują mi takiego spotkania dzisiaj heheh
,a niech sie jędza męczy dwa dni i rodzi
Aaaa i pojechałam do INTERMARCHE i jaka promocjaaaaa
pampersy jumbo pack 2 -94szt plus husteczki sensitiv te białe za 49,90zł i kupiłam :-),,miałam farta,bo zostały tylko 4 pudełka. Fuks. Mleko zakupiłam, herbatki HIPPa rumiankowa i z kopru włoskiego, w aptece zostawiłam 70zł
i kupiłam gaziki jałowe, gencjane , tatum rose 6saszetek , masc linomag mala i najmniejsze opakowanie tej masci na sutki purelan. I się spłukałam
Teraz poczytam co tam u was.