reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

dziumdzia nie zadałaś konkretnego pytania co do ściągnięcia tapicerki z fotelika?
Czego konkretnie nie możesz śćiągnąć?

nie mogłam ściągnąć tego główne materiału ale maż już to zrobił

powodzenia na obronie - przesyłam kopniaczka w dupke - co dwie głowy to nie jedna (razem dziewczyny dacie rade) :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
UWAGA, UWAGA - Kolejna mamusia
Mama Mikołaja urodziła:-D:-D:-D, męczyła się od 8 rano do 00:20:szok::szok:, ale najważniejsze, że już tuli swoja kruszynkę!!:-D:-D Szczegóły na wątku smsowym:tak:

paula - to miałaś noc:szok:, ale z tego musi się coś rozwinąć:tak:
paulka - pewnie to już bliżej niż dalej:tak:
koriander- czyżbyś była następna:dry:
Coś czuje ze weekend będzie owocny:-D:-D:-D
agi - udanej imprezy
zdec - kciuki mocno zaciśnięte!!!:-D:-D

A ja dzisiaj ugotowałam na obiadek zupkę pieczarkową i myslałam że będę ją miała też na jutro ale przy takim tempie jedzenia to nie wiem czy do obiadu dotrzyma ;-)
Mój mąż umówił się z Małą że jutro może tak od 22 dawać znać że chce wyjść bo przyjedzie z pracy :tak:
Ale coś mi się wydaje, że Julka to będzie sobie siedzieć jeszcze trochę w brzuszku bo ostatnio coś cisza nastała i czuję się znacznie lepiej niż jeszcze kilka dni temu :-)

Dzisiaj w planach mam posprzątać mieszkanko i upiec tartę czekoladową bo jutro przychodzi kuzynka z 2 dzieciaczków.

Miłego dnia wszystkim i mam nadzieję, że słoneczny będzie.

Witam sie w ten słoneczny sobotni poranek nadal z uparciuchem w brzucholku:-)
Witam nowa kruszynkę i gratuluje Mamie Mikołaja

paula24211 - no to noc nie ciekawa, jak zaczęłam czytać to byłam pewna że urodzisz a tu dalej okazuje sie że nie...ile my musimy wytrzymac dla tych naszych maluchów

zdec - powodzenia - będzie dobrze:-)

U mnie cisza, noc przerwana tylko wstawaniem do wc, mały malo aktywny i troche sie tym denerwuje.
Przyjezdza dzisiaj do nas kuzynka z trójką dzieci więc będziemy mieli wesoło.
Miłego dnia
https://www.babyboom.pl/forum/members/paula24211-66632.html

Witam sie w ten słoneczny sobotni poranek nadal z uparciuchem w brzucholku:-)
Witam nowa kruszynkę i gratuluje Mamie Mikołaja

paula24211 - no to noc nie ciekawa, jak zaczęłam czytać to byłam pewna że urodzisz a tu dalej okazuje sie że nie...ile my musimy wytrzymac dla tych naszych maluchów

zdec - powodzenia - będzie dobrze:-)

U mnie cisza, noc przerwana tylko wstawaniem do wc, mały malo aktywny i troche sie tym denerwuje.
Przyjezdza dzisiaj do nas kuzynka z trójką dzieci więc będziemy mieli wesoło.
Miłego dnia

No ja tez myslałam ze juz to sie skonczy ale jak widac nici:(

zmykam sie ogarnac
miłego dnia Kochaniutkie
jak cos to napisze:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a jednak sie coś ruszyło
o matko ale sie mama mikołaja namęczyła tyle godzin, ale najważniejsze że ma juz córcię przy sobie

Anik a Ty także na końcówce, przynajmniej teoretycznie;-) a jak w praktyce? rozkręca się coś?

coś się paulka nie odzywa, chyba jednak postanowiła odwiedzić szpital i skorzystać z wizyty na porodówce:tak::-)

reklama
Oj i kolejna majowa panna :-D Szkoda ze sie mama mikolaja tyle czasu musiala meczyc, ale na pewno warto!!:-)

gosiagro chyba nie, juz mi przeszlo i glodna jestem jak smok :-D
Klementinka moze jak tak bedzie sie wahac to cie jednak zatrzymaja w szpitalu?? Staraj sie nie denerwowac (latwo powiedziec:sorry2:) bo to jeszcze bardziej nakreca skoki cis

Do góry