Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Kasiulka gratulacje:-)
Dziękuję Kochana, jestem szczęśliwa jak nigdy w życiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiulka gratulacje:-)
A ja jestem po wizycie u gina, fasolka ma ok 4 tygodni, widać już pęcherzyk na usg (mam wydruk)
Mam skierowanie na badania krwi, itp
Następna wizyta 29 października
Jestem szczęśliwa!!
A ja jestem po wizycie u gina, fasolka ma ok 4 tygodni, widać już pęcherzyk na usg (mam wydruk)
Jestem szczęśliwa!!
Trzymam kciuki zeby okazało sie ze tylko jakieś małe naczynko Ci pękło.Ja ostatnie trzy dni miałam w biegu praktycznie i wczoraj trochę krwi mi poleciało. Dosłoawnie troszeczkę, ale sie bardzo zaniepokoiłam i z tego wszystkiego o 20.00 razem z córa usnęłam. dzisiaj idę do lekarza. Oby to nie było nic poważnego.
Jestem szczęśliwa!!
malutki ? no ma 2 latka i tutaj dwulatek juz chodzi do przedszkola na 2 godziny 2 razy w tyg wiec to nie duzo a zawsze ma kontakt z jezykiem i z innymi dziecmi....w domu to tylko mama 24godz /dobe i nie moge nigdzie wyjsc sama bo placz zaraz wiec to dobre dla niego tak mi sie wydaje.Zreszta panie sa przesympatyczne i wiem ze napewno mu sie krzywda nie dzieje .