reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
kasiulka gratuluje potwierdzonej ciąży

Ewcia a ja trzymam kciuki za bliźniaki :tak:

Ja ostatnie trzy dni miałam w biegu praktycznie i wczoraj trochę krwi mi poleciało. Dosłoawnie troszeczkę, ale sie bardzo zaniepokoiłam i z tego wszystkiego o 20.00 razem z córa usnęłam. dzisiaj idę do lekarza. Oby to nie było nic poważnego.

Ja ostatnie trzy dni miałam w biegu praktycznie i wczoraj trochę krwi mi poleciało. Dosłoawnie troszeczkę, ale sie bardzo zaniepokoiłam i z tego wszystkiego o 20.00 razem z córa usnęłam. dzisiaj idę do lekarza. Oby to nie było nic poważnego.
Trzymam kciuki zeby okazało sie ze tylko jakieś małe naczynko Ci pękło.

witamy
u nas od rana w domu.......balagan rano szykowalismy sie przedszkola i jak juz mielismy wychodzic maly zwymiotowal mi na caly pokoj :szok::szok: i tak latal wystraszony ze co kawalek mam plame wymiocin musielismy sie przebrac umyc i szybko pojechalam go zawiez a ja od 2 godzin szoruje wykladzine i juz padam taka jestem zmeczona tym a smrod niestety:szok: nie znika juz biore najbardziej zapachowe plyny i proszkiem szoruje ale niestety nadal nie moge wytepic zapachu macie sposob na taki zapaszek bo zaraz ja zwymiotuje :tak::-D

malutki ? no ma 2 latka i tutaj dwulatek juz chodzi do przedszkola na 2 godziny 2 razy w tyg wiec to nie duzo a zawsze ma kontakt z jezykiem i z innymi dziecmi....w domu to tylko mama 24godz /dobe i nie moge nigdzie wyjsc sama bo placz zaraz wiec to dobre dla niego tak mi sie wydaje.Zreszta panie sa przesympatyczne i wiem ze napewno mu sie krzywda nie dzieje .

reklama
malutki ? no ma 2 latka i tutaj dwulatek juz chodzi do przedszkola na 2 godziny 2 razy w tyg wiec to nie duzo a zawsze ma kontakt z jezykiem i z innymi dziecmi....w domu to tylko mama 24godz /dobe i nie moge nigdzie wyjsc sama bo placz zaraz wiec to dobre dla niego tak mi sie wydaje.Zreszta panie sa przesympatyczne i wiem ze napewno mu sie krzywda nie dzieje .

Aha, czyli to takie "przed przedszkole", coś w rodzaju zajęć zadaptacyjnych. Myslałam ze chodzi codziennie na 8 godzin. To dla dwulatka troche za duzo by było :)

Do góry