reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Lena chyba tylko w tyłku. Bo gdzie indziej by można??
A ja tak czekam i czekam, już 2 a paczki nadal nie ma, ja chcę moją pościel:wściekła/y:

reklama
Ja niby tez juz bym chciała i mogła urodzić, ale codziennie coś mi koliduje. :-)Wyszło mi na to, że moge urodzić dopiero 7 czerwca - czyli już po terminie.

Lena chyba tylko w tyłku. Bo gdzie indziej by można??
A ja tak czekam i czekam, już 2 a paczki nadal nie ma, ja chcę moją pościel:wściekła/y:

Kurde a pod paszką nie można??Właśnie przyszedł wózek kolor piękny bardziej ładniejszy niż na allegro!!!!I w tempie ekspresowym...największa przesyłka a najszybsza;)

o rany, ten moj maluch od wczoraj taki leniwy ze z nerwow po scianach chodze
co chce do szpitala pojechac to laskawie sie powierci a potem znowu spi
dzisiaj troche bardziej aktywny
myslicie ze pogoda tez na nich dziala?

super ciesze sie bo udalo nam sie kupic w ikeii fajna komode przeceniona z przewijakiem

po wczorajszej smutnej wiadomosci snily mi sie koszmary, ciagle jeszcze mysle o tym:-(

Lena pochwal sie wozkiem

Jest jest jest:-)
Przyszła:-)
Już sprawdzam zawartość;-)

ewela szczerze to nie jestem zachwycona:-( Wypełnienie pościeli jest strasznie kiepskie, kupiłam już jedno osobno i jest dużo fajniejsze bo mięciutkie, a to takie sztywne:(
Do tego zapewne to zależy od koloru, ale na moim jasnym żółtym obrazki Kubusia są zielone:( Nie wyglądają za fascynująco. Tylko jakość zewnętrzna pościeli jest rzeczywiście dobra:-)
No dobra ale sprawdzę zaraz jak to będzie wszystko na łóżeczku wyglądać.

Ostatnia edycja:
a ja znowu znalazlam chwilke zeby do Was zajrzec
z tym czopem macie racje nie zawsze odchodzi!
u mnie teraz odszedl chyba z 2 tyg przed porodem jakos tak!ale przy pierwszym porodzie nie mialam czegos takiego.
wydaje mi sie ze czop odchodzi wczesniej jesli porod zaczyna sie skurczami a nie peknieciem wod plodowych bo u mnie wlasnie tak bylo.(2 porody z peknietym pecherzem i czopa nie mialam i 2 porody rozpoczete skurczami i byl czop).
a ja dzisiaj jak z krzyza zdjeta.nie mam na nic sily cisnienie takie niskie.

Moze i dziala ta pogoda, bo w sumie jak deszcz pada to sie spac chce, to moze nasze maluszki tez spia. Moj to caly czas czkawke ma, boje sie,ze jak wyjdzie na swiat to bedzie mial kolki :/ jak on taki łapczywy jest . Ciekawe po kim .. :-)

Zdec no to mnie zmartwiłas, fakt wypełnienie kołderki sztywne,bo pewnie jest z poliestru całosciowego to dlatego, ja tez moze dokupie z poliestru kuleczkowego i poszycie ,zeby tez mialo mikrofaza pokryte,a nie poliestrem,no ,ale i tak w lato przeciez przykrywac małego ta wielka kołdra nie bede, tylko w rozku,albo w spiworku albo w tej kolderce do wozka,bo ona w sam raz.

Ostatnia edycja:
o rany, ten moj maluch od wczoraj taki leniwy ze z nerwow po scianach chodze
co chce do szpitala pojechac to laskawie sie powierci a potem znowu spi
dzisiaj troche bardziej aktywny
myslicie ze pogoda tez na nich dziala?

super ciesze sie bo udalo nam sie kupic w ikeii fajna komode przeceniona z przewijakiem

po wczorajszej smutnej wiadomosci snily mi sie koszmary, ciagle jeszcze mysle o tym:-(

Lena pochwal sie wozkiem
Ok jak mąż przyjedzie z pracy i złoży go;)Bo ja zakopałam się w pierogach, lepię i lepię i lepię;)

lena-a ty znowu gotujesz :sorry2:jak ja bym chciała mieć taką żonke:-Dmi się wszystko chce robić sprzątać bym mogła cały czas a gotować to mi się w ciąży wogóle odechciało:confused:raz na jakiś czas to lubie ale codzień to mnie dobija

reklama
lena-a ty znowu gotujesz :sorry2:jak ja bym chciała mieć taką żonke:-Dmi się wszystko chce robić sprzątać bym mogła cały czas a gotować to mi się w ciąży wogóle odechciało:confused:raz na jakiś czas to lubie ale codzień to mnie dobija

wiem co czujesz tylko u mnie z pieczeniem ciast w ciazy to jakas masakra!
tak srednio raz 2 razy w tyg pieklam ciasta a przez cala ciaze upieklam moze ze 5 i kazdy to zakalec!w dodatku ciasta na swieta mi nie wyszly i bylam taka zla ze musialam kupic ze az mi sie plakac chcialo!za to jesli chodzi o pichcenie mies moje kochanie stweirdzilo ze ulepszylam swoje dotychczasowe przepisy i jeszcze nigdy tak nie gotowalam.
za to wczoraj juz glupie mielone mi sie rozpadly nie wiem czemu?!

Do góry