Agi78 najlepsze życzenia urodzinowe! Na pocieszenie powiem Ci, że ja się urodziłam w terminie cała i zdrowa, a ważyłam tylko 2600
I byłam taką kruszynką przez wiele przedszkolnych i wczesnoszkolnych lat, zanim przestałam być ;-)
Ewela-
Kochana nasza, trzeba się głośno chwalić, my w tej ciąży takie niekumate... Serdeczności dla Ciebie!!!
ita- cudnie, że jesteście już w domu. Nieważne, czy cc, czy sn, ważne, że Tymonek jest cały i zdrowy z Wami, a tak nie wiadomo jakbyś się jeszcze długo męczyła... To teraz czas na
Lencję z kuj- pom... Oczywiście, Wy się wszystkie rozpakujecie, a ja nadal będę w dwupaku- i znów Bydgoszcz za Toruniem
Ewela- a próbowałaś na hemo... Cyclo3Fort? Podobno bardzo dobre, lekarz mi polecał jakby co, no i można je brać wspomagająco, bo one doustne, a nie dodupne
neti- o co chodzi z tym nie wlewaniem wrzątku do butelki? Tylko wtedy się uaktywnia to BPA? Ale wygotowywać we wrzątku też nie można, czy tylko zalewać i później to pić???
Kurcze, mam jedną butelkę Aventu i nie wiem, czy nie właśnie z bpa...
U nas też w przedszkolu dzisiejsza impreza nazywa się "dzień wdzięczności rodzicom" :-), a nie dzień matki :-)
A co do wkładania ręki między brzuch, a piersi to ja ostatni raz mogłam to zrobić jakieś 10 lat temu
Mój wielki obwisły biust już od lat spoczywa na moim wielkim brzuchu
A ja jakby co to naprawdę planuję pojechać na porodówkę sama samochodem
W razie czego jest jeszcze taxi, ale zanim przyjedzie... Wszystko zależy jak będę się czuć!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, Usg, i Ktg