reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
MonikaT na moje cis masz ok,
a stopy namocz sobie w chloednej wodzie, jak masz to dosyp morskiej soli do kapieli
mi tez pomaga naprzemienny prysznic na stopy i 1x dziennie herbata pokrzywowa

Chłodny prysznic na stopy- REWELACJA !! Szkoda, że nie mogę tam spać. Naprawdę czułam ogromną ulgę.
Niby wiadomo, że każda z nas urodzi (no musi) ale każda wiadomość o narodzinach jest zaskoczeniem, miłą niespodzianką.
Ita -gratuluję

Ita Gratulacje !!!

U mnie sytuacja bez zmian, czyli czekamy sobie spokojnie aż coś się zacznie dziać ;-)
Żeby jeszcze tylko ten deszcz gdzieś przegnało bo prać nie można ...

witam:)

Kurcze ta godzina i nikt jeszcze nie napisal?:) normalnie CUD=) hihi

No wiec juz myslalam ze cos zancznie sie bo dostalam skurcz a do tego bol jak na @ ale niestety na jednym takim skurczu sie skonczylo;p a ogolnie noc ciezka i bolesna;/;/
Ide na sniadanko bo ukochany mi zrobil :)

Milego dnia kochane:)

dześć dziewczyny nie pisałam wczoraj bo miałam ciężki dzieńzachciało nam sie wymieniać drzwi ale okazalo sie ze są za szerokie jakieś takie nie wymiarowe trzeba było wycinać ściane a sprzątania po thm tyle ze szok jak widziałam ten pył wszedzie to miałam dość ale jakoś dałam rade widze ze kolejna rozpakowana u nas a moze i nasza ewus tez no to niezle sie rozkreca jak tam nasze wrocławianki i inne zagrozone powodzia mam nadzieje ze was nie pozalewalo jak pokazuja to w tv to szok jaka tragiedia dla tylu ludzi

Witajcie w słoneczną niedzielę:-)pierwsza moja tak spokojna noc od dłuższego czasu - bez jakiegokolwiek bólu i ze wstawaniem tylko 2 razy:-) ale super wiadomości czekały tu na mnie:-D
ita jeszcze raz gratuluje:-)
wczorajsze popołudnie spędzilismy nad morzem bo pogoda była superowa, dzisiaj mam nadzieję na jakiegoś grila:-)moze ostatniego przed porodem?

Ja to chyba w rzuciu nie urodze, skó○rczy nadal brak (wogóle ich nie ma). Dziś jedziemy na zakupy do OBI i Saturna może to coś da, ale wątpie, bo codziennie łaże na spacery bawie się z psem i nic się nie dzieje. Jutro KTG więc okaże się czy skórczy nie ma czy są bezbolesne i wogóle ich nie czuje.

oj nie wiem czy zrobisz dzisiaj zakupy, sklepy pozamykane z okazji zielonych świątek

ciekawe co tam u ewuś

miłego dnia

Obudziłam się i odrazu weszłam na BB żeby sprawdzić czy może Ewuś już rozpakowana....a tu taka niespodzianka....Ita - bardzo Ci gratuluję!!!!!
U mnie dziś piękna pogoda.Już jest bardzo ale to bardzo ciepło.....Po kościele koniecznie wybiorę sie na jakiś spacerek!!!!!
u mnie nadal bez zmian....Zero jakichkolwiek dolegliwości, które świadczyłyby o tym że Pola juz ma dość ciasnego brzuszka i chce wyjść na zewnątrz!!!!!

reklama
Do góry