reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
MonikaT na moje cis masz ok,
a stopy namocz sobie w chloednej wodzie, jak masz to dosyp morskiej soli do kapieli
mi tez pomaga naprzemienny prysznic na stopy i 1x dziennie herbata pokrzywowa

Chłodny prysznic na stopy- REWELACJA !! Szkoda, że nie mogę tam spać. Naprawdę czułam ogromną ulgę.
Niby wiadomo, że każda z nas urodzi (no musi) ale każda wiadomość o narodzinach jest zaskoczeniem, miłą niespodzianką.
Ita -gratuluję

Ita Gratulacje !!!

U mnie sytuacja bez zmian, czyli czekamy sobie spokojnie aż coś się zacznie dziać ;-)
Żeby jeszcze tylko ten deszcz gdzieś przegnało bo prać nie można ...

witam:)

Kurcze ta godzina i nikt jeszcze nie napisal?:) normalnie CUD=) hihi

No wiec juz myslalam ze cos zancznie sie bo dostalam skurcz a do tego bol jak na @ ale niestety na jednym takim skurczu sie skonczylo;p a ogolnie noc ciezka i bolesna;/;/
Ide na sniadanko bo ukochany mi zrobil :)

Milego dnia kochane:)

dześć dziewczyny nie pisałam wczoraj bo miałam ciężki dzieńzachciało nam sie wymieniać drzwi ale okazalo sie ze są za szerokie jakieś takie nie wymiarowe trzeba było wycinać ściane a sprzątania po thm tyle ze szok jak widziałam ten pył wszedzie to miałam dość ale jakoś dałam rade widze ze kolejna rozpakowana u nas a moze i nasza ewus tez no to niezle sie rozkreca jak tam nasze wrocławianki i inne zagrozone powodzia mam nadzieje ze was nie pozalewalo jak pokazuja to w tv to szok jaka tragiedia dla tylu ludzi

Witajcie w słoneczną niedzielę:-)pierwsza moja tak spokojna noc od dłuższego czasu - bez jakiegokolwiek bólu i ze wstawaniem tylko 2 razy:-) ale super wiadomości czekały tu na mnie:-D
ita jeszcze raz gratuluje:-)
wczorajsze popołudnie spędzilismy nad morzem bo pogoda była superowa, dzisiaj mam nadzieję na jakiegoś grila:-)moze ostatniego przed porodem?

Ja to chyba w rzuciu nie urodze, skó○rczy nadal brak (wogóle ich nie ma). Dziś jedziemy na zakupy do OBI i Saturna może to coś da, ale wątpie, bo codziennie łaże na spacery bawie się z psem i nic się nie dzieje. Jutro KTG więc okaże się czy skórczy nie ma czy są bezbolesne i wogóle ich nie czuje.

oj nie wiem czy zrobisz dzisiaj zakupy, sklepy pozamykane z okazji zielonych świątek

ciekawe co tam u ewuś

miłego dnia

Obudziłam się i odrazu weszłam na BB żeby sprawdzić czy może Ewuś już rozpakowana....a tu taka niespodzianka....Ita - bardzo Ci gratuluję!!!!!
U mnie dziś piękna pogoda.Już jest bardzo ale to bardzo ciepło.....Po kościele koniecznie wybiorę sie na jakiś spacerek!!!!!
u mnie nadal bez zmian....Zero jakichkolwiek dolegliwości, które świadczyłyby o tym że Pola juz ma dość ciasnego brzuszka i chce wyjść na zewnątrz!!!!!

reklama
Do góry