reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie wieczornie:-D
ale super wieści:-D, to już 5 maluch, a może jeszcze dojdą chłopcy Ewus:tak:

Ja dzisiaj miałam jakiś zły dzień, brzuch mnie bolał, w zasadzie wszystko mnie bolało:-(, pół dnia spałam. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej:tak:
Jeżeli chodzi o powódź to ja tez mieszkam daleko od zalanego Kozanowa, ale współczuje osobom tam mieszkającym:-(
koriander - Ita miała termin tak jak my na 1 czerwca:-D, która następna:-D:-D:confused:
paulka - na razie dziewczynki górą:tak:, ale jak dojdą chłopcy Ewus to będzie przewaga chłopców:tak:
kreatorka - i jak sytuacja powodziowa u Ciebie? Mam nadzieje, że jesteś bezpieczna:tak
liliti - super, że tak szybko dochodzisz do formy:tak:
Agi - ja miałam zlecone GBS oraz cytologie
lena - gratuluje zdanej sesji:tak:

koriander - Ita miała termin tak jak my na 1 czerwca:-D, która następna:-D:-D:confused:
gosiu wlasnie zerkalam na liste i sie troche przestraszylam, zwlaszcza ze athena tez pisala ze cos czuje ze porod sie zbliza:szok:
Ja tam nic nie czuje, normalnie jakbym w ciazy w ogole nie byla :confused::-D:-D Malej dobrze cieplo i wygodnie, chociaz juz chyba troche ciasno, dzis jej nawet opsiywalismy jaki ma fajny wozek i lozeczko, moze da sie przekupic :-)
Tymek ity duzy i dorodny wiec nie mamy co sie martwic! :tak::tak:

gosiagro- ach to moje roztargnienie ciążowe, zapomniałam,ze nasza Gosia też się rozpakowała i ma córeczkę :-):-D

Pytanie mojego męża z przed chwili: Kochanie czy masz zamiar dziś urodzić? Bo bym się piwka napił:-) Moja odpowiedź: Rodzić nie zamierzam, ale wypić nie możesz, bo bierzesz tabletki.
Mina mojego męża: bezcenna:-D

Ostatnia edycja:
Widze ze stan dzieciaczkow stale sie powieksza , mam nadzieje ze ewus jeszcze sie trzyma:)

A swoja droga dzieciaczkow przybywa wiekszosc z Was juz ma jakies przeczucia i cos ja przeczuwam ze ja tu zostane na koncu sama :)

reklama
Do góry