reklama
Wymienie swoj kregosłup na jakis nie bolący :-( :-( Która chetna na wymiankę? :-)
Jeszcze trochę;-)
C
cobra18
Gość
Wymienie swoj kregosłup na jakis nie bolący :-( :-( Która chetna na wymiankę? :-)
mnie boli jak cholera tylko odcinek ledzwiowy..ale tlumacze to tym ze jestem z natury ciezka i wielka,i w koncu musial bolec
ale po porodzie zabieram sie za diete Dukana.moja mama i brat schudli na niej po 15kg poki co od marca
Lenuszka
Mamusia Gajusi
lena a co za tablety konkretnie brałaś?
O nazwie ZELIXA
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Oby to się nie sprawdziło bo całkiiem zaoraja ludzi...dość już wykorzystywania!!Dziewczyny mam ważne dla mnie pytanie. Czy któraś słyszała że od czerwca za nadgodziny praca w sobotę (5 dniowy dzień pracy pn-pt) pracodawca będzie teraz mógł płacic 50% zamiast 100% i pracownik nie będzie mógł odmówić nadgodzin, to ma być coś związanego z kryzysem. Mój mąż pracuje w nadgodzinach prawie co tydzień i o takich zmianach mówią u niego w pracy a ja w necie nic znaleźć nie mogę??
Prosze o pomoc jeśli któraś się na tym zna.
reklama
ja się nie orientuję w tym temacie, na szczęście mój miły z szefem ma relacje takie, że to co na papierku to na papierku a w realiach wygląda to zdecydowanie korzystniej
ale jeśli rzeczywiście coś takiego wchodzi, to przesrane z leksza..
jeny jak ja bym już chciała coś działać w tym kierunku żeby wyglądać trochę mniej hipopotamowo :/ od 2 miesięcy co prawda przybrałam 1kg, bo mi gin kazała się pilnować, ale teraz kiedy nie wierzę że dotrwam do kolejnej wizyty czyli ważenia pod okiem mojej surowej pani cipolog, od razu sobie odpuściłam i wszamam wszystko co mam pod ręką ;p czuję się z tym źle, no ale :/ mam takie chcice, że masakra
ale powiedzcie same, to też dla dobra naszych dzieciaczków, nie ;p? w końcu im więcej smaków poznają tym lepiej dla rozwoju ich dendrytków ^^
no, w każdym razie jeśli dane mi będzie karmić piersią to jakoś powątpiewam w to chudnięcie...
a jeśli nie to od razu zabieram się właśnie za jakieś apteczne specyfiki, bo bez tego ani rusz
lena a Ty do tego stosowałaś dietę/ćwiczenia? i co ze skutkami ubocznymi, były jakieś? bo jak tak czytam to straszą że ich sporo ;p
ale jeśli rzeczywiście coś takiego wchodzi, to przesrane z leksza..
jeny jak ja bym już chciała coś działać w tym kierunku żeby wyglądać trochę mniej hipopotamowo :/ od 2 miesięcy co prawda przybrałam 1kg, bo mi gin kazała się pilnować, ale teraz kiedy nie wierzę że dotrwam do kolejnej wizyty czyli ważenia pod okiem mojej surowej pani cipolog, od razu sobie odpuściłam i wszamam wszystko co mam pod ręką ;p czuję się z tym źle, no ale :/ mam takie chcice, że masakra
ale powiedzcie same, to też dla dobra naszych dzieciaczków, nie ;p? w końcu im więcej smaków poznają tym lepiej dla rozwoju ich dendrytków ^^
no, w każdym razie jeśli dane mi będzie karmić piersią to jakoś powątpiewam w to chudnięcie...
a jeśli nie to od razu zabieram się właśnie za jakieś apteczne specyfiki, bo bez tego ani rusz
lena a Ty do tego stosowałaś dietę/ćwiczenia? i co ze skutkami ubocznymi, były jakieś? bo jak tak czytam to straszą że ich sporo ;p