reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hejus

tak żeście gadały o tych ziemniakach,ze dzis normalnie robie zapiekanke ziemniaczana - to chyba tydzień ziemniaka jest :-)

Aaaa i wczoraj zakupilam pyszne truskawki w kauflandzie za 3zł -- pyszne były, znikły w ciagu 4min :zawstydzona/y:

Karo 16 czerwca ma urodziny moj maz wiec mi tez troche zalezy na porodzie w tych okolicach
byle tylko nie 15 bo wtedy ma urodziny jego eks a jakos nie lezy mi ten termin:eek:

zdec u mnie tez dzisiaj racuchy z jabluszkami, mniam zaraz bede robic

fajnie tak wchodzic na forum jak sa same pozytywne wiesci
co do skurczy i wychodzeniu ich na KTG to jest to cos dziwnego, nie czaje za bardzo co oni tam widza i co im wychodzi bo juz kilka dziewczyn mialo bolesne czeste skurcze, ktorych KTG nie widzi
moja kolezanka przez to prawie na porod nie zdazyla bo KTG skurczy nie pokazywalo a ona juz rodzila

klementinka-z tego co wiem to ktg kiepsko łapie bóle z krzyża a ja mam tylko takie i jak już miałam skurcze dosyć dosyć to wcale ich nie pisało albo że są miejszej mocy przecierz ta aparatura jest na brzuch założona może to dlatego.

A ja znowu wysprzątałam mieszkanie jeszcze mi się w piwnicy coś przestawiać zachciało normalnie niewiem skąd ta energia tylko się wkurzyłam zepsułsię nam telewizor i mój dziś nareszcie go odbiera i niestety 400 za naprawe cholera jak oni te sprzęty robią 2 lata na gwarancji nic się nie psuje a teraz pare miesięcy temu się skończyła i już się zepsuł nie po to płaciliśmy cztery tysiaki żeby po dwóch latach zacząć dokładać:wściekła/y:ale na poprawienie humoru zjadłam ogromny kawał tortu mojego męża siostra robi pyszne:-p
athena-ja mam lustrzanke nikona i jest w niej obiektyw nikkor 18-55mm i tak przez rok mi wystarczał a teraz już też by się przydało jakiś lepszy dokupić tylko teraz wszystka kaska na dzidzie idzie:tak:

melduje sie po wizycie:) moj maly wazy 2800gr,i pierwszy raz pokazal siusiaka,wiec na pewno bedzie chlopczyk:) wyniki mam ksiazkowe,ktg nic nie pokazalo,a szyjka sie nie skraca...czyli jeszcze bede musiala sie tak kulac,bo porodu nic nie sugeruje:(

jak ja urodze takiego wielkoluda;/ moja mama rodzac mnie nie miala problemu,ale on juz jest kilo wiekszy niz ja bylam;/ :-(moze mi sie to tak latwo nie udac

He he ja już po wizycie moja gin powiedziała, że w każdej chwili mogę zacząć rodzic...
Powiedziała, że do 1 czerwca będzie po porodzie;)czyli słowa mojej mamy sie sprawdzają:)Mała waży co najmniej 3600 jest dobrze rozwinięta....

reklama
Super wiadomości z wizyt:-)
To dziewczyny pozostaje wam już tylko czekać;-) Lada dzień będziecie miały dzieciaczki w ramionach:tak:

Do góry