reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Znalazłam wątek ale nic tam sie nie dzieje akurat jestem tam;)
Ostatnio szwagierka siedzi na mamy w domu czy cos takiego i mówiła mi, że kilka razy pod rząd miały trola który mieszał bądź mieszała między dziewczynami.....dlatego też założyły zamknięty wątek;)

reklama
Znalazłam wątek ale nic tam sie nie dzieje akurat jestem tam;)
Ostatnio szwagierka siedzi na mamy w domu czy cos takiego i mówiła mi, że kilka razy pod rząd miały trola który mieszał bądź mieszała między dziewczynami.....dlatego też założyły zamknięty wątek;)
że też komuś chce sie bawić w coś takiego.....Tacy ludzie chyba muszą mieć cos nie tak z psychiką!!!!!

Dziewczyny ja jeszcze nie mam żadnych skurczy???? Tyle z Was już ma i nie wiem czy ja czegos po prostu nie przegapiam:-D ale chyba raczej bym poczuła co?????

Kochana to podaj link bo nie mogę znaleźć;)
A ja właśnie siedzę z farbą na głowie na 14 do kosmetyczki o 16 wizyta u Gin a jutro SESYJKA:)

Lena przecież ty jesteś na tym wątku:confused:
Nawet jak nie dawno patrzyłam to jest tam jakiś twój post bodajże z 16.maja;-)

Agi na pewno poczujesz:-) Ja też jeszcze nic nie czuję, a jestem tylko kawałeczek "za" Tobą;-)

że też komuś chce sie bawić w coś takiego.....Tacy ludzie chyba muszą mieć cos nie tak z psychiką!!!!!

Dziewczyny ja jeszcze nie mam żadnych skurczy???? Tyle z Was już ma i nie wiem czy ja czegos po prostu nie przegapiam:-D ale chyba raczej bym poczuła co?????
Dokładnie zryta bania;)
Ja też nie mam żadnych skurczy;)

Lena przecież ty jesteś na tym wątku:confused:
Nawet jak nie dawno patrzyłam to jest tam jakiś twój post bodajże z 16.maja;-)

Agi na pewno poczujesz:-) Ja też jeszcze nic nie czuję, a jestem tylko kawałeczek "za" Tobą;-)
Teraz zobaczyłam właśnie napisałam wcześniej, że jestem na nim;)

skurczy napewno nie przegapisz szczególnie tych porodowych, tych przepowiadająjących możesz wogóle nie mieć;-) chociaż twardniejący brzuch to też mogą być skurcze, każdy może to odczuwać inaczej

Dzień dobry!
Dawno nie zagladałam - myślę, że wszystkiego nie nadrobię, ale chciałam Wam gorąco podziekować za troskę - Badaicka mi doniosła, że się pytałyście - jeszcze raz dziekuję
Wpadłam w wir sprzątania - syndrom wicia gniazda jak nic, ale w środę wieczorem z tego wszystkiego dopadły mnie skurcze i od wczoraj leniu****ę w zwiazku z tym - tzn. chodzę po domku i na spacerki, ale okien nie umyłam (tzn. umyłam tylko małe w łazience a reszte ma umyć jutro mój M)
wizytę mam za tydzień (28) i mam podobno do niej dotrwać

bardzo mocno gratuluję rozpakowanym czerwcówkom - nawet dzis myślałam o Liliti i Adze78
a tu niespodzianka, bo Agi się trzyma w dwupaku (chyba)
Liliti, Kalwa, Ona...m i Gosia*** - moje gorące gratulacje

postaram się tak szybko przelecieć posty ostatnie bo nie wiem co u Was się dzieje

Nie wiem co się ze mną dzieje, wstaję po 10 i za dwie godziny drzemka taka jestem śpiąca, wczoraj i dzisiaj tak miałam. Już wstałam trochę się odmuliłam i ostatnie pranie się pierze.Muszę jeszcze posprzątać.
Coś czuję że za bardzo sobie pozwoliłam z jedzeniem, pewnie jak się zważę u lekarza to się przerażę:(((

u nas po burzy :) wpadlam doczytac czy mamy 5 dzidziusia ale chyba nie

ja tylko na sekunde nawet nie dam was rady doczytac a widze ze jest sporo od rana. Wrocilam od okulisty na szczescie wszytsko gra i moge rodzic sn juz sie martwilam ze mi ktos cesarke zafunduje :) Problem tylko taki ze mam zakropione oczy i malo co widze:szok: nawet tego sie nie spodziewalam ale jakims dziwnym trafem wyciagnelam ze soba meza zeby wczesniej pojechac kupic cos dzieciakom na dzien dziecka, chyba bym pieswzo wracala jakbym byla sama :) Zakaz jazdy na conajmniej 5 godzin :) Na razie ostrosc w okularach taka jak bez czyli masakra :)

reklama
Zyrraffka - ja ze spaniem mam to samo - codziennie drzemka po południu 2 godzinki

Jaka cudowna Majeczka u Kalwy:tak:

Gosiagro - jak Twój Mąż???
Widziałam, że temat główny to skurcze - ja się nie znam bo rodzić będę po raz pierwszy, ale chyba nie da sie porodu pzregapić;-)
wszystkim dzis odbierajacym wyniki życzę samych dobrych wieści

co do powodzi - wczoraj tez nad rzekę sie wybrałam, bo się wystraszyłam, że i nas dopadnie - osiągnęła stan alarmowy, ale do pzrelania brakuje jej około 1-1,5m i podobno wały wytrzymają. jest tylko zagrozenie, że gdy znowu zacznie padac mocno to zbiornik retencyjny niedaleko moga spuszczać i wtedy by było nieciekawie - ale może juz tak ostro lać nie będzie - od wczoraj tylko mamy pzrelotne burze - dziś nawet słoneczko było

a ja dzis odebrałam wynik z posiewu - nic nie wyhodowano więc rodzić bez obaw o zakażenie mogę - jeszcze tylko jutro pościel muszę zakupić dla małej bo nie mam

miłego dnia i obiecuje zagladać cześciej

Do góry