reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziewczyny, czy Wy też się tak kiepsko czujecie? Mi się nic nie chce, nie mam na nic siły już.
Normalnie plakac mi się chce. Ja już chce urodzić, bo normalnie oszaleję :-(

ja już po pasemkach:-) kreatorka - rzeczywiście poprawiły mi humor i czuje sie w koncu jak człowiek!

Byłam też odebrać badania krwi i sie wkurzyłam ... zrobiłam je sobie specjalnie wcześniej żeby na dzisiejszą wizyte wszystko miec a baba z labolatorium mówi ze cos sie stało z krwią i trzeba przeciwciała powtórzyć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zawsze maja problem z tymi przeciwciałami,albo nie wiedzą jakie albo nie wiedzą ile sie czeka albo coś się psuje!!! lekarz będzie zły bo ostatnio też mu nie doniosłam o czasie!!! do tego wszystkiego jak pobierała mi krew to wyjmując igłe zadrapała mnie!! co za kraj:wściekła/y::wściekła/y::no::no: do tego wszystkiego zaczął boleć mnie w między czasie brzuch- leciutko jak na okres dobrze ze dzis wizyta:tak::tak:

Dziewczyny, czy Wy też się tak kiepsko czujecie? Mi się nic nie chce, nie mam na nic siły już.

Mam to samo:tak:tym bardziej że teraz tyle tej całej bieganiny mam:wściekła/y:i już nie daję rady:no:
Ale co my możemy??? Tylko czekać aż dzidziuś stwierdzi że to JUŻ:tak::-D

Ja też już bym chciała urodzić, najbardziej to mi dokucza rwa kulszowa, choć dziś trochę lepiej, to chyba zależy jak tam maluch się ułoży, bo dziś nawet jako tako mogę chodzić a wczoraj to myślałąm, że jakiś wózek trzeba będzie dla mnie załatwić. zaraz zabieram się za małe sprzątanko, może coś się z tego wykluje:-)

Dziewczyny mi strasznie nogi puchna, i rece, ale tak mysle ze sie bardzo dobrze czuje, spie dlugo, poczatek ciazy mialam okrobny tak ze nie narzekam teraz, zeby tak jeszcze 5 tyg, bo termin na 28 czerwiec. Trzymajmy sie sloneczka. Dzis wizyta u lekarza, zobaczymy co i jak, maly dwa tyg. temu mial glowke jeszcze u gory ale od ok. 3 dni wydaje mi sie ze sie przewrocil. Milego dnia

reklama
Dziewczyny z Wrocławia czy wy słyszałyście coś o tym, że przez 2 dni nie ma być wody we Wrocku??:szok::szok::szok::szok: u mnie taka kartka na klatce wisi i nie wiem czy to jakiś żart czy już mam zbierać wodę do wszelakich garnków, misek itd:confused::confused::confused:

Do góry