Zresztą już czasW Toruniu zawsze fajni Panowie byli.....dlatego mnie tam ciągnęło póki nie poznałam mojego męża.....pracowałam w firmie z siedzibą w Toruniu.....i w waacje chcemy się wybrać
to zapraszamy a Panowie oczywiście że w Toruniu fajni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zresztą już czasW Toruniu zawsze fajni Panowie byli.....dlatego mnie tam ciągnęło póki nie poznałam mojego męża.....pracowałam w firmie z siedzibą w Toruniu.....i w waacje chcemy się wybrać
U nas 101cm stoi w miejscu od 2 tyg
Boze, doczekalam sie metra w obwodzie
Hahaha, no dokładnie! ja też :-) Już od jakichś 10cm ;-)nie marudz,ja juz tak mam od dawna:-(
u mnie dziś 104 cm, niecały cm do przodu w ciągu tygodniaklementinka-no właśnie mnie też zawsze łapie w nocy ciekawa sprawa
A właśnie co do wielkości brzucha dziś czwartek więc pomiar u mnie 98cm czyli 1 cm do przodu
Dziewczynki, doradźcie mi... Czy powinnam iść do lekarza czy po prostu wygrzewać się w domu... dopadł mnie jakiś wirus i ciągle mam chrypkę i kasłam jak szalona, aż mnie brzuch boli od wstrząsów... Poza tym to mi nic nie jest, dobrze się czuję tylko ten głupi kaszel.
Oj zazdroszczę tym które już są na wylocie... tak bardzo chciałabym już rodzić... umęczyłam się tą ciążą, a tu jeszcze się zupełnie nic u mnie nie zapowiada... w końcu termin na koniec czerwca
Pozdrawiam i gratuluje świeżo upieczonym mamusiom!!!