P
paula24211
Gość
Hej dziewczyny widze ze mammy kolejną rozpakowaną
Kalwa- serdecznie gratuluje!!!
paulka- udanej sesji życze w końcu sie doczekałas
scorpioniczka- gratuluje udanej wizyty:-)
kpi-super że juz porzadki dobiegaja po malu konca
a co do tych powodzi i wogole to 2 dni temu byla u nas babka i mowila o Apokalipsie jak zaczelam to słuchac mowi w apokalipsie mialo spac plaga 7 nieszczesc
1) spadnie orzeł z nieba - i co spadl samolot i zginal prezydent
2) fala powodzi zaleje - i co zaczyna zalewac
a to dopiero poczatek mowila tez cos o trąbach , o fali gorąca ktora popalic ma ziemie
teraz Ewus pisala cos o trąbie
ja w ten koniec swiata nie wierze nie wyobrazam sobie go wogole bo jak ale baba mnie przeraziła tymi opowiesciami
a ja jakos wczoraj nie moglam zasnac niby bylam taka zmeczona a jak sie polozylam to lezałam i lezałam:---( potem w nocy obudzilam sie bo jakies koszmary mi sie sniły a potem nad ranem znowu sie obudzilam bo złapal mnie taki ból w kregosłupie ze az mi sie płakać chciało:----( a wieczorem jeszcze tak mnie spojenie bolalo mialam wrazenie ze mała wciska mi sie jeszcze głebiej w kanał
:---( teraz to coraz ciezej juz bedzie , nie bedzie lekko
Kalwa- serdecznie gratuluje!!!
paulka- udanej sesji życze w końcu sie doczekałas
scorpioniczka- gratuluje udanej wizyty:-)
kpi-super że juz porzadki dobiegaja po malu konca
a co do tych powodzi i wogole to 2 dni temu byla u nas babka i mowila o Apokalipsie jak zaczelam to słuchac mowi w apokalipsie mialo spac plaga 7 nieszczesc
1) spadnie orzeł z nieba - i co spadl samolot i zginal prezydent
2) fala powodzi zaleje - i co zaczyna zalewac
a to dopiero poczatek mowila tez cos o trąbach , o fali gorąca ktora popalic ma ziemie
teraz Ewus pisala cos o trąbie
ja w ten koniec swiata nie wierze nie wyobrazam sobie go wogole bo jak ale baba mnie przeraziła tymi opowiesciami
a ja jakos wczoraj nie moglam zasnac niby bylam taka zmeczona a jak sie polozylam to lezałam i lezałam:---( potem w nocy obudzilam sie bo jakies koszmary mi sie sniły a potem nad ranem znowu sie obudzilam bo złapal mnie taki ból w kregosłupie ze az mi sie płakać chciało:----( a wieczorem jeszcze tak mnie spojenie bolalo mialam wrazenie ze mała wciska mi sie jeszcze głebiej w kanał
:---( teraz to coraz ciezej juz bedzie , nie bedzie lekko