reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
ja tylko nA CHWILKE!
17.05.2010 o godzinie 4.21 rano przyszedl na swiat Collin Jakub z waga urodzeniowa 2.64 pozdrawiam i ide sie okzatnac!nawet nie wiem czy jednak dotrzymalam slowa i jestem pierwszA???
No super!!!Gratulacje!!!;-);-):-):-):-):-);-):-)

No to teraz się zacznie dziać:D Aż uwierzyć nie mogę że mamy już rozpakowaną czerwcówkę:) Chyba zaczynam się stresować:D :-D:-D:-D

Ewcia dobrze że w domku jesteś i wkońcu wypuścili Cię ze szpitala!:tak::tak::tak:

U nas wszystko Ok i czekamy sobie do czerwca:D Boli mnie ząb,dziura mi się zrobiła i tak się męczę już ponad miesiąc:(
Kurcze,wszystkie macie ciągle jakieś wizyty a ja mam dopiero 26,czyli 3 tyg od ostatniej wizyty...:sorry2::dry:

Zdec ja już mam spakowaną torbę i czeka na mnie:-D:-D:-D

U nas na ulicy jakis szał panuje pełno ciężarnych szuka do wynajęcia pokoi....moja mama sprząta w jednym z takich domów to całe piętro załadowane ciężarówkami....wszystkie chcą rodzić w Trzebnicy.....hmmmm w sumie mamy 200 m do szpitala ale czy tutaj jest aż tak fajnie??Jeszcze miejsca dla mnie zabraknie.....a kysz.....

cobra18 a to dobre, co by tu ciekawego z ciężarną można robić:-D restauracja nuda, kino nuda, no ale ten skok spadachronem to odpada chyba:happy2:
może jakieś spa razem sobie zafundujecie, chociaż to pewnie tobie się bardziej należy:tak:
koriander "biała armia" ale się uśmiałam:-D:-D:-D

tymbardziej,ze ja mam taki charakter ,ze mnie raz dwa wszystko nudzi... marze o tatuazu,juz od paru ladnych lat, w koncuu w tym roku go sobie zrobie, na moje 20 urodziny, w lipcu, na serduszku,tzn na piersi zamierzam miec imie i date urodzenia mojego synka..
rzekomego bolu sie nie boje z tym zwiazanego,sama sobie zrobilam kiedys kolczyk w jezyku,to co mi tam jakis maly tatuaz:)

wiz to może lepiej dentystę odwiedzić, bo zepsute zęby mogą być szkodliwe dla ciązy
hefi wspominała coś o obiedzie, to ja lecę dopiero robić, a robię gołąbki mój A. się ucieszy, może mi znów masaż nóg zrobi:-)
wpadnę później trzymajcie się brzuchatki i jedna chyba rozpakowana mamuśko;-)

Ona m a dlaczego tak szybko w domu wczoraj ur a dzisiaj w domu????Dziwne;/

hm nie wiem co w tym dziwnego??
po 24 godzinach poprostu sie wychodzi ze szpitala!
nie mialam cesarki nie peklam wiec nie ma sensu dluzej lezakowac!tym bardziej ze lezysz 24h tylko dlatego ze...dziecku do 24 godz wychodzi zoltaczka.
moim zdaniem nie ma nic lepszego niz szybki powrot do domu.zawsze to lepiej niz lezec w zgielku odwiedzin i innych mam a w domu...zawsze to inaczej.
dodaje pierwsze fotki

Załączniki

• 100_6294.jpg
    100_6294.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 97
tymbardziej,ze ja mam taki charakter ,ze mnie raz dwa wszystko nudzi... marze o tatuazu,juz od paru ladnych lat, w koncuu w tym roku go sobie zrobie, na moje 20 urodziny, w lipcu, na serduszku,tzn na piersi zamierzam miec imie i date urodzenia mojego synka..
rzekomego bolu sie nie boje z tym zwiazanego,sama sobie zrobilam kiedys kolczyk w jezyku,to co mi tam jakis maly tatuaz:)

ja zrobiłam parę ładnych lat temu na nodze:cool2: i nie żałuję, pewnie teraz bym nie zrobiła, ale co tam kiedyś było się młodym
Ale jest w takim miejscu, że spokojnie przy wymagających do tego okazjach spokojnie go mogę ukryć

reklama
Do góry