reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Wróciłam od lekarza, a tu takie wieści :-):-) :-)
Ona_m- brawo! Teraz czekamy z niecierpliwością na pierwsze zdjęcia "naszego pierworodnego" :-) No i napisz coś więcej!
Mąż mnie właśnie zapytał (bo wie, że śledzę od jakiegoś czasu, która będzie pierwsza), jaką mamy nagrodę za pierwsze miejsce :-D
U nas wszystko ok. Szyjka długa, brzuch sie nie obniża, jeszcze trochę pochodzę zanim urodzę :-) USG nie miałam, dopiero następnym razem (o ile dotrwam)- 8 czerwca:-)
Więcej nie napiszę, bo obiad czas robić, trzymam kciuki za kolejne wizyty!

Ale się cieszę :-)

reklama
Wrciam z tego cholernrgo sadu + nigdy wiecej, trzymali mnie godzine, dobrze ze poprosilam bym byla pierwsza bo pewnie do tej pory bym tam siedziala.

Wracam a tu takie wiadomosci + nono zostawic was tylko na chwile:-D

ewus dobrze ze juz po szpitalu i nadal 3w1
kajdusia garuluje udanej wizyty

uciekam na obiadek

Pierwsza rozpakowana juz jest:-D pozwoliłam sobie załozyć wątek "opowieści z porodówki" co byśmy mogły się tam pochwalić jak to było:-):-)
ona_m - mały ten twój synuś 2,6 kg; chyba nie namęczyłaś się za bardzo:confused: jak się ogarniesz to napisz nam coś więcej:tak:

Ostatnia edycja:

Oj przeróżne rzeczy:szok: . Silne środki przeczyszczające, syropy na kaszel:baffled:, bicie brzucha :szok: a także same sobie grzebią w pochwie, że to niby też może skurcze wywołać:baffled: Przerażona byłam niektórymi wypowiedziami:shocked2:

ja tylko nA CHWILKE!
17.05.2010 o godzinie 4.21 rano przyszedl na swiat Collin Jakub z waga urodzeniowa 2.64 pozdrawiam i ide sie okzatnac!nawet nie wiem czy jednak dotrzymalam slowa i jestem pierwszA???

Kochana moje gratulacje!!! Dużo zdrówka :-)

no wlasnie, czas na nowe watki :-) Zalozylam kolejny dotyczacy pologu, na pewno bedzie zwiazanych z tym wiele pytan i watpliwosci :tak: No i mamy sporo doswiadczonych juz mam, wszelkie rady mile widziane !
ona..m czekamy na relacje, zdjecia i opowiesci :-D

witam nową mamusię na forum;-)
co do fotek pokoików dla waszych maluszków co jedno to ładniejsze:-)
agi to super, że tak u ciebie zaczęło się układać
ewus ale te twoje chłopaki to łobuziaki:-D fajnie że wróciłaś do nas
gratuluję udanych wizyt!

reklama
Oj przeróżne rzeczy:szok: . Silne środki przeczyszczające, syropy na kaszel:baffled:, bicie brzucha :szok: a także same sobie grzebią w pochwie, że to niby też może skurcze wywołać:
:szok::no: szok rzeczywiscie

Ja tylko slyszalam o ananasie (ale trzeba ich zjesc 7!!:baffled::baffled:) zeby zawarty w nim enzym sprowokowal skurcze, o chodzeniu po schodach i piciu herbatki z lisci malin. Ale chyba nie bede probowac, pogadam z mala moze po prostu poslucha :-D

Kajdusia gratuluje dobrych wiesci!, Malgosia madra, czeka na lepsza pogode bo co sie bedzie w domu kisic teraz jak moze sobie pozniej w ogrodku lezec:-D

Wlasnie ciekawe co u liliti, kpi23, czarnej wiedzmy? Halooooooo??

Ostatnia edycja:
Do góry