reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Jak zwykle mnie olano. Nikt nie zauważył nawet ,że coś napisałam.:dry::-(
to ja chyba bardziej się do tych zaliczam olewanych:happy2:

Oj przeróżne rzeczy:szok: . Silne środki przeczyszczające, syropy na kaszel:baffled:, bicie brzucha :szok: a także same sobie grzebią w pochwie, że to niby też może skurcze wywołać:baffled: Przerażona byłam niektórymi wypowiedziami:shocked2:

Kochana moje gratulacje!!! Dużo zdrówka :-)
no ja tam sobie nie wyobrażam bicia własnego brzucha, wierzyć się normalnie niechce

reklama
o rany nie ma mnie chwilkę a tu takie wieści
teraz to juz poleciało:-D

oby tak nadal

super że i ewuś tak dobrze się trzyma i nadal w trójpaku:-)

a ja zmykam się szykować na wizytę

Witam

No niezłe wiadomości, ale i tak długo się utrzymałymy:-D

ona...m - gratulacje

Ewus - fajnie, że już w domku

Wszystkim wizytującym życzę powodzenia. Idę jeść obiadek

:szok::no: szok rzeczywiscie

Ja tylko slyszalam o ananasie (ale trzeba ich zjesc 7!!:baffled::baffled:) zeby zawarty w nim enzym sprowokowal skurcze, o chodzeniu po schodach i piciu herbatki z lisci malin. Ale chyba nie bede probowac, pogadam z mala moze po prostu poslucha :-D

Kajdusia gratuluje dobrych wiesci!, Malgosia madra, czeka na lepsza pogode bo co sie bedzie w domu kisic teraz jak moze sobie pozniej w ogrodku lezec:-D

Wlasnie ciekawe co u liliti, kpi23, czarnej wiedzmy? Halooooooo??
koriander a propo planu o którym pisałam wczoraj mąż od soboty w sypialni tak:-D;-) to podtrzymuję ale tych 7 ananasków to chyba nie dam rady zjeść:happy2:
przyłączam się do pytania odezwijcie się dziewczyny

Dziewczyny co wy z tym ignorowaniem??
Staram się odpisywać wszystkim, ale czasem nie jestem w stanie taka produkcja idzie:)

GRATULUJE pierwszej rozpakowanej :D

Ja poprasowałam ciuszki i poukładałam je w szufladach :)
Te na okres od 6miesiąca narazie schowałam w innej szafce. Sporo mam tych ciuszków na pierwsze pół roku i mam nadzieję że wszystkie zdążę Małej założyć ;)

Właśnie mi sie obiadek gotuje więc uciekam żeby nie spalić :p

koriander a propo planu o którym pisałam wczoraj mąż od soboty w sypialni tak:-D;-) to podtrzymuję ale tych 7 ananasków to chyba nie dam rady zjeść:happy2:
przyłączam się do pytania odezwijcie się dziewczyny
Aaa wlasnie seks to na pierwszym miejscu, stymulacja szyjki + hormony przyspieszajace rozwarcie :-D hihi czas wpuscic "biala armie" :-)

reklama
cobra18 a to dobre, co by tu ciekawego z ciężarną można robić:-D restauracja nuda, kino nuda, no ale ten skok spadachronem to odpada chyba:happy2:
może jakieś spa razem sobie zafundujecie, chociaż to pewnie tobie się bardziej należy:tak:
koriander "biała armia" ale się uśmiałam:-D:-D:-D

Do góry