reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam się moje kochaniutkie.Własnie weszlam do domu cioci kiedy otrzymalam wiadomość że mamy rozpakowaną:-) wiec od razu na neta i do Was:-D

Wielkie gratki dla naszej pierwszej rozpakowanej:tak: w końcu:-D myślałam że bedziemy czekać wszystkie do czerwca:-D

My meldujemy się w 3paku po 11dniwym pobycie w szpitalu moi chłopcy wystawili się na lekarzy i stwierdzili że w brzuszku bedzie im lepiej:-)
nie wiem niestety co poza rozpakowaną na forum,ale jutro może uda mi się choć troszkę Was nadrobić:-)

Ale się za Wami stęskniłam....:cool2:

super ze juz w domku fajnie ze chlopaki dzielnie sie trzymaja:)

reklama
Ale dzisiaj mamy dobry dzień:)
I nasza ewus w końcu wróciła do domu:)
Ja też przeszczęśliwa, bo właśnie wchodzę na konto i się okazało, że dostałam wypłatę za okres 01.05-16.05, bo zwolnienie mi się skończyło w niedzielę:):):) Normalnie aż jestem w szoku że ZUS tak szybko zapłacił:):):) Na nich chyba nie ma reguły:)

:szok::szok: No co ty, a gdzie go wywiało?;-)

Ciekawe co u naszej Lencji. Ma ktoś z nią kontakt?
Właśnie.... zaraz też napiszę do naszej trójpaczki:)

Wiesz co teraz przyjmuje na 1 piętrze pokój 201 bo na górze remont:tak:

ja tylko nA CHWILKE!
17.05.2010 o godzinie 4.21 rano przyszedl na swiat Collin Jakub z waga urodzeniowa 2.64 pozdrawiam i ide sie okzatnac!nawet nie wiem czy jednak dotrzymalam slowa i jestem pierwszA???

ona..m gratuluję bardzo się cieszę i życzę dużo zdrówka dla mamusi i synka

Ewuś - super że jesteś w domku :-)

ja tylko nA CHWILKE!
17.05.2010 o godzinie 4.21 rano przyszedl na swiat Collin Jakub z waga urodzeniowa 2.64 pozdrawiam i ide sie okzatnac!nawet nie wiem czy jednak dotrzymalam slowa i jestem pierwszA???
ona...m - Bardzo serdecznie Ci gratuluję!!!!Mamy naszą ZŁOTĄ MEDALISTKĘ!!!! Dużo zdrówka dla Ciebie i Collina Kochana!!!!!

No nareszcie! Super, teraz to juz poleci jak z rozprutego worka :-D:-D:-D
Dobry pomysl zdec z nowym watkiem :-)! Ide gratulowac swiezej czerwcowej mamusi!
WOW!:-)

ewus, jak dobrze ze jestes w domku, trzymaj sie w trojpaku jak najdluzej, zobaczysz jeszcze chlopakow-wielkoludow urodzisz :-) Tez sie za toba stesknilysmy :tak:

reklama
Do góry