reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
witam,dziewczyny jaka atrakcje mozna sobie zafundowac na 4rocznice zwiazku??? to juz w piatek a ja nie mam pomyslu:(((

zawsze chciałam leciec ze spadochrone,skoczyc na banggi,albo cos w tym stylu,tyle ze teraz nie bardzo z takimi pomyslami:))

macie jakis pomysł,zeby nie spedzic tego dnia na nudnej wizycie w restauracji??

Hmmm no może kolacja to niezbyt oryginalny pomysł, ale sporty ekstremalne to wykluczone zupełnie.

ja dzień po 4 rocznicy ślubu dostałam rozwód ;-)

Super kącik:-)
Co do spania w nocy to u mnie też ciężko :-( jak mam wstać do wc to sie z 5 minut męcze z podnoszeniem, a do tego strasznie mnie boli spojenie jak chcę się obrucić z boku na bok normalnie masakra

No z tym obracaniem to jest masakra. Jak mam się obrócić to się budzę, a wtedy też przypomina mi się że trzeba iść do kibelka. Wczoraj jak szłam na autobus to chwycił mnie ból kręgosłupa:( Już chyba mój kręgosłup nie daje rady pod tym ciężarem.

Witam po ciężkiej nocy. :baffled:
Ciężko mi zasnąć, gorąco, przewracam sie z boku na bok, a jak zasnę to zaś do kibelka mi sie chce.Budzą mnie skurcze. Masakra.:szok:
Wczoraj miałam skurcze co 10 min , przez godzinę i tak trzy razy w ciągu dnia. Dzisiaj jade na KTG do szpitala i zobaczymy co wyjdzie.
Rano z mężusiem położyliśmy tapetę w kąciku Jasia i ubrałam łóżeczko ( chyba nie mam co czekać dłużej ).

śliczności jak tak patrze jak macie juz poubierane łóżeczka to Wam zazdroszcze:( moje nawet nie złozone jeszcze bo mąż wiecznie gada tak:,, no i co złożysz je rozscielisz posciel i bedzie sie kurzyć'' faceci to chyba nie rozumieja ze kobitki to chca miec juz na gotowe wszystko cieszyc sie tym widokiem musze go przycisnac moze po dzisiejszej wizycie sam sie skusi za to zabrac dzisiaj bo to juz malo czasu zostało a ja nie chce to potem mu powiedzialam ze sam bedzie posciel prasowal do łóżeczka jak ja nagle pojade i wtedy bedzie żałował hihih

a co do skurczów Kochana to juz chyba ten czas ze bedzie tych skurczow coraz wiecej niestety :)

ja wszystko zrobiłam juz i czekam z obiadkiem na mojego mężusia a dzisiaj wymysliłam ziemniaczki z rybką i do tego suróweczka z ogórków kiszonych mniam mniam niech juz przyjezdza z tej roboty bo slinka mi cieknie do samej podłogi hihii

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tylko nA CHWILKE!
17.05.2010 o godzinie 4.21 rano przyszedl na swiat Collin Jakub z waga urodzeniowa 2.64 pozdrawiam i ide sie okzatnac!nawet nie wiem czy jednak dotrzymalam slowa i jestem pierwszA???

ja tylko nA CHWILKE!
17.05.2010 o godzinie 4.21 rano przyszedl na swiat Collin Jakub z waga urodzeniowa 2.64 pozdrawiam i ide sie okzatnac!nawet nie wiem czy jednak dotrzymalam slowa i jestem pierwszA???

super Gratuluję!!!!
czyli mamy pierwsza rozpakowaną:) teraz to sie zaczniemy sypać:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tylko nA CHWILKE!

O kurcze:szok::szok::szok::szok: A jednak mamy już rozpakowaną czerwcóweczkę:-):-)
OGROMNE GRATULACJE!!
Chyba pora otworzyć wątek gratulacyjny;-)
I oczywiście czekamy na więcej wiadomości....

reklama
ja tylko nA CHWILKE!

ona m- to Ty urodziłaś, bo ja przez tą ciazę jakaś otępiała jestem i już zgłupiałam

GRATULUJĘ SERDECZNIE, ALE NUMER, NIE DOWIERZAM JESZCZE

Do góry