Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Żadna nie chce wyjść przed szereg
Jakieś wstydliwe te nasze czerwcowe dzieciaczki... Ja bym wszystko oddała, żeby już urodzić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żadna nie chce wyjść przed szereg
Czy Wam tez tak gorąco???Mi masakrycznie....
Ita- dobrze, że się odezwałaś, i od razu jaki mega post Ciekawe co Ci dziś lekarz powie, w końcu Ty też jesteś jedna z pierwszych w kolejce :-)
Ciekawe jak nasza Lencja- pewnie wróciła do szpitala i biedulka leży na tym korytarzu :-(
Ja też mam dzisiaj wizytę :-) Zaraz wyjeżdżamy, mężuś mnie wczoraj ślicznie wygolił, czuję się piękna , teraz tylko mała toaleta i lecimy, odezwę się po powrocie :-)
Czy Wam tez tak gorąco???Mi masakrycznie....
a .. co to jest sloneczko ?Milego dnia i slonecznego .... myslicie ze to mozliwe?
U mnie noc znów kiepska, brzuch mi się bardzo napinał mimo no-spy i magnezu. Koszmarnie;-(
Pozdrawiam