witam Was po kilkudniowej nieobecności
ale podczytywałam Was, więc jestem na bieżąco
dorotka28de doprowadziła mnie do porządku
napisała do mnie smsa czy przypadkiem nie jestem w szpitalu, więc stwierdziłam że trzeba się odezwać
jak wiele z nas ja też dziś mam wizytę, już nie mogę się doczekać, ciekawe co i jak, chciałabym już urodzić, ale nie chciałabym trafić na patologię, bo po tym co
Lencja napisała że leży na korytarzu ż mną wzdrygnęło
u nas wporządku, choć zgadzam się ze słowami
zyrraffki że koniec ciąży to już kalectwo
coraz ciężej zwlec się z łóżka, nocne wyprawy do toalety męczące, spojenie łonowe boli
ale co tam już niedługo
i będę cieszyć się Tymonkiem
za 3 tyg mam się zgłosić na pobranie wymazu na paciorkowca.
Ile się czeka na wynik?
powizytowe gratulacje:-), jeśli chodzi o wyniki, to ja zaniosłam w czwartek w poniedziałek było do odbioru
U nas wstrętna pogoda i też tak czekam na słońce zeby poprać ciuszki bo narazie tylko białe udało mi się wyprać i sama nie wiem co robić (wolałabym żeby schły na słoneczku a nie w mieszkanku). Niby mam jeszcze trochę czasu ale wolałaby zrobic to teraz bo z dnia nadzień troszkę mi ciężej;-).
dziękuję za zainteresowanie
oj z tym praniem przy tej pogodzie to masakra
ja dostałam karton ciuszków niedawno i mimo pogody piorą się, trudno w domku będę suszyć, ja już czasu nie mam
a z tym odkładaniem na później to tak jak piszesz z dnia na dzień coraz ciężej
Lencja dobrze że wczoraj chociaż na przepustkę Cie wypuścili, ale przestraszyłaś mnie tymi warunkami na patologii
oby udało się unormować Twoje ciśnienie!!!
paulka82, gosiagro super że Wasi mężowie są już z Wami, napewno samopoczucie od razu się polepszyło
oby już nie musieli wracać do szpitala, no chyba że z Wami na porodówkę
paulka82 rozbawił mnie ten telefon ze szpitala
kochanego masz męża, nawet po narkozie intensywnie o Tobie myślał
wiem że któreś z Was debatowały
Oilatum czy Emolium...własnego doświadczenia nie mam, ale bratowa twierdzi, że Emolium jest zdecydowanie mniej wydajne, więc już cena się zaciera..
katarzynajanicka i jak się czujesz?
Kochane mam pytanie czy z dzieckiem 2 miesięcznym można jechać nad morze??
my mamy taki zamiar, jeśli oczywiście i zdrówko i pogoda dopisze to na jakiś wypad na morze się wybierzemy
a z 5miesięcznym myślimy nad lotem do Szkocji, ale to jeszcze nie jest pewne...