no to masz dobremoje HGB 12,8 g/dl
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
hehe ja inne skojarzenia miałamlena niektóre położne jak mija termin to zalecają wcinanie surowych ananasów, to ponoć przyspiesza ucieczkę dzidziusia ja tam nie wiem ale zamierzam spróbować.
ewela to HGB
Normalnie jakaś masakra. Pojechałam na uczelnię na 16 i właściwie dopiero nie dawno wróciłam. Dodam że uczelnię mam jakieś 10 minut samochodem od domu. I to jeszcze mój mąż po mnie przyjechał. A w tym mieście jakaś porażka, same zwężenia, taki korek w jakim my dzisiaj staliśmy to widziałam pierwszy raz w życiu. Normalnie w każdą stronę... to miasto to jakieś przekleństwo... i do tego ta ohydna pogoda..... bleeeeeeeeeeee, aż mi się nie chce jutro do pracy wychodzić.
Ciasto z rabarbarem pychotka U mamy pałaszowałam w sobotę Tylko żałowałam że było tam trochę mało rabarbaru
Ciasto z rabarbarem pychotka U mamy pałaszowałam w sobotę Tylko żałowałam że było tam trochę mało rabarbaru
askut
Fanka BB :)
heja
Melduję się po wizycie. Córcia jest córcią, waży prawie 3500g, rozwarcia na 1,5cm, jak mnie badał to palcem dotykał po jej główce:-) zapomniałam się tylko zapytać czy wyczuł włoski
Mówi, że daje mi 1,5tyg, ale z drugiej strony mówi, że mogę i dotrwać do terminu, zobaczymy. Mówi, że mąż może wkroczyć do akcji to może coś się przyspieszy
Paciorkowca nie mam, więc jest ok.
Piszecie o mężach i gotowaniu. No mój też niestety nie bardzo z gotowaniem, woli sprzątać. Jeśli gotuje to jakieś spagetti, ale ja nie przepadam za tym.
Jak będę po porodzie, to jednak będzie musiał coś mi przygotowywać.
Melduję się po wizycie. Córcia jest córcią, waży prawie 3500g, rozwarcia na 1,5cm, jak mnie badał to palcem dotykał po jej główce:-) zapomniałam się tylko zapytać czy wyczuł włoski
Mówi, że daje mi 1,5tyg, ale z drugiej strony mówi, że mogę i dotrwać do terminu, zobaczymy. Mówi, że mąż może wkroczyć do akcji to może coś się przyspieszy
Paciorkowca nie mam, więc jest ok.
Piszecie o mężach i gotowaniu. No mój też niestety nie bardzo z gotowaniem, woli sprzątać. Jeśli gotuje to jakieś spagetti, ale ja nie przepadam za tym.
Jak będę po porodzie, to jednak będzie musiał coś mi przygotowywać.
askut
Fanka BB :)
reklama
P
paula24211
Gość
askut super wieści, no własnie ciekawe jak to jest z tym czuciem główki
ja jutro mam wizytke i tez sie zastanawiam czy mała jest juz tak nisko ze lekarz bedzie ją czuł
ja jutro mam wizytke i tez sie zastanawiam czy mała jest juz tak nisko ze lekarz bedzie ją czuł