reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

chodzi o to ze jak GBS wyjdzie dodatni to do kazdego trzeba doplacic 20 zl jesli wyjdzie z pochwy i z odbytu dodatni to 40 zł trzeba doplacic w kasie jesli tylko jeden z nich dodatni to tylko 20 zł:)

na Izbie przyjec ginekologiczno-położniczej normalnie idziesz ze skierowaniem jak masz i mowisz ze przyszłas na GBS pobieraja od 10.30 wkładaja jakies patyczki w pochwe jeden a drugi w odbyt kosztuja te wymazy 32zł:)

całkiem przyjemne :szok::confused:

reklama
Dziewczyny ja tylko na chwilę. Widzę, że u Was raczej dobre wieści. To dobrze, że wszystkie się trzymamy. U mnie niestety cieniutko złapałam grypę żołądkową czy coś w tym stylu. Nie wiem bo mam tak po raz pierwszy odkąd pamiętam. Całą noc nie spałam, mdliło mnie, wymiotowałam i do tego biegunka, bolał mnie żołądek i w ogóle cały brzuch. - baaardzo mocno. Rano stwierdziłam, że noc zmarnowana w takich bezsensownych męczarniach. Bo gdyby to był poród to chociaż już bym miała dzidziusia przy sobie a tak to cały ból na marne. Chyba niestety jakiś wirus się do nas przyplątał, bo maż też w nocy chorował a w sobotę synek. Teraz jestem zmęczona, niewyspana i głodna a żołądek mam tak obolały, że nawet do brzucha w tym miejscu nie mogę sie dotknąć. Oj nie chciałabym dziś wybierać się na porodówkę bo nie mam siły ruszyć ani ręką ani nogą a co dopiero mówić o wysiłku jakim jest poród. Oj nie. Najpierw muszę uporać się z tym choróbskiem.

Dziewczyny ale dzis piszecie:) nienadazam czytac hihi;p

Lencja twoja coreczka bedzie miec na imie Nelcia? czyli oficjalnie Nelly? bardzo mi sie podoba to imie:)

Co do pomylek dzieci to mam nadzieje ze nic sie niezmieni, bo mam tle rozowych rzeczy ze az strach pomyslec hihi

Ja narzekac na swojego ukochanego niemoge:) miod malina:) wszystko zrobi, pizze, spagetti i wiele innych rzeczy wiec niemusze sie martwic ze niema obiadu bo sam sie wezmie:)

A co do tesciowej to nic mi niemowcie:( dzis niechcacy uslyszlam jej rozmowe z tesciem i w skrocie powiedziala "ze jak sie niepodoba t moze sobie stad isc.." to bylo skierowane do mnie:( wiecie jak przykro mi sie zrobilo:(

Ja dzis kupilam ten termometr, niby jest bardzo dobry:)TERMOMETR ELEKTRONICZNY Baby Ono 4w1 GWARANCJA (1044930813) - Aukcje internetowe Allegro

lena niektóre położne jak mija termin to zalecają wcinanie surowych ananasów, to ponoć przyspiesza ucieczkę dzidziusia ja tam nie wiem ale zamierzam spróbować.
ewela to HGB

reklama
Do góry