reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Lencja, dobrze ze piszesz, oby cie puscili do domku bo takie koczowanie na korytarzu to az strach :szok: Juz na sama mysl pewnie cisnienie okropnie ci skacze :sorry2:
Kajdusia, oj nie wszystkie Blizniaki sa takie same :-D Zalezy pewnie od rocznika ;-) A 2010 mi wyglada na bardzo fajny rocznik, nasze dzieci beda super niezaleznie od znaku zodiaku :blink:
gosiagro dokladnie :tak: majowe Maje maja umajone zycie :-)

Dziewczyny ja mam jeszcze pytanie o termometr bo musze wciaz go kupic, jaki macie, bo mi polecala polozna najzwyklejszy elektroniczny do dupci, ale jakos mi sie nie bardzo widzi..:confused:

Ja wlasnie dzis zakupilam Baby Ono do ucha i do czola:) zobaczymy jak sie sprawdzi...

reklama
Dziewczynki, tyle trąbią dziś w telewizji o powodziach :-( A my tu przecież z różnych stron kraju.... U Was wszystko ok? U nas mokro, padająco, ale podtopień jeszcze nie ma...
ewela- podobno czkawka dzieciaczków w brzuszku i noworodków nie męczy, w każdym razie na pewno nie tak jak nas...
Olafasola- ja nie miałam robionej toksoplazmozy ani razu... :eek:,a wr raz...

Ja melduje się w dwupaku:-)
Widzę, że nikomu się nie spieszy na porodówkę:-D a ja się piszę na poród w przyszłym już pora w końcu powoli:tak:
U nas na pogodę nie można narzekać bo ja już zasuwam w japonkach:-), w weekend gril nam się udał, noce też przespane,więc jakoś leci.Małą faktycznie czuje niżej, coraz cześciej biegam do wc bo tak mi uciska na pęcherz i mam problem z siedzeniem, trochę też odczuwam bóle krzyża.
Życzę Wam samych dobrych wizytowych wieści, i jak najmniej dolegliwości w tym ostatnim ciążowym okresie;-)
Piszecie o czkawce, moja mała też płucka ćwiczy, ale o 22 i to każdego wieczora to już chyba nie czkawka tylko te skurcze przepowiadające...
Byłam jescze dzisiaj na zakupkach i kupiłam bluzkę na guziczki i 2 sukienki wygodne do karmienia i mam super babski humorek no to teraz trzeba to kawką oblać, co tam obiad poczeka, a może się sam zrobi:rolleyes::-D:rofl:

Ja melduje się w dwupaku:-)
Byłam jescze dzisiaj na zakupkach i kupiłam bluzkę na guziczki i 2 sukienki wygodne do karmienia i mam super babski humorek no to teraz trzeba to kawką oblać, co tam obiad poczeka, a może się sam zrobi:rolleyes::-D:rofl:

Ja narazie nie kupuję ciuchów sobie, poczekam aż urodzę. Co do obiadu to też czekam aż krasnoludki coś wyprodukują. Narazie teściu się krząta i strasznie hałasuje w kuchni...nie pojmuję jak można tak garnkami i szafkami trzaskać:no:

co do obiadów to u nas w tygodniu gotuje ja, ale w weekendy gotuje mąż

Kurcze szczęściara:) Fakt że w weekend też nie gotuję, bo zawsze jemy u któregoś z rodziców:) Ale mój mąż to potrafi tylko ugotować parówki i zrobić jajecznicę, ale za to taką pyszną że nikt lepszej nie robi:)

Witam sie ponownie tym razem po południu juz:)

spedziłam 2,5 godz czekając na IP zeby zrobic wymaz:szok::szok::szok::szok:

wiecie co przyjechała kobieta ze skurczami co 5min i jak tak na nią popatrzałam:szok::szok: ze tak ją te skurcze bolą to stwierdziłam ze nie chce narazie jeszcze rodzic zaczelam sie bac:szok::szok::szok::szok: była w pół zgięta sapała jęczała masakra :szok: jak tak bardzo nie mogłam sie doczekac porodu tak teraz zapisuje sie na koniec hihih:no::no:

czy Wy tez tak macie ze jak wyjdzie GBS dodatni to musicie dopłacic kase jakas? u nas po 20 zł za kazdy jesli bedzie dodatni i zastanawaim sie dlaczego tak trzeba?

Ja narazie nie kupuję ciuchów sobie, poczekam aż urodzę. Co do obiadu to też czekam aż krasnoludki coś wyprodukują. Narazie teściu się krząta i strasznie hałasuje w kuchni...nie pojmuję jak można tak garnkami i szafkami trzaskać:no:

u mnie tez tak jest a najbardziej wkur.... mnie jak z rana 8 godzina człowiek chce pospac a teściowa tłucze sie tymi talerzami i garnkami szok

reklama
Witam sie ponownie tym razem po południu juz:)

spedziłam 2,5 godz czekając na IP zeby zrobic wymaz:szok::szok::szok::szok:

wiecie co przyjechała kobieta ze skurczami co 5min i jak tak na nią popatrzałam:szok::szok: ze tak ją te skurcze bolą to stwierdziłam ze nie chce narazie jeszcze rodzic zaczelam sie bac:szok::szok::szok::szok: była w pół zgięta sapała jęczała masakra :szok: jak tak bardzo nie mogłam sie doczekac porodu tak teraz zapisuje sie na koniec hihih:no::no:

czy Wy tez tak macie ze jak wyjdzie GBS dodatni to musicie dopłacic kase jakas? u nas po 20 zł za kazdy jesli bedzie dodatni i zastanawaim sie dlaczego tak trzeba?

jak jest dodatni to trzeba zrobić antybiogram- które antybiotyki na Ciebie działają

Do góry