reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam z rana.
Połamana jestem jak po zderzeniu z ciężarówką :szok: ( w końcu ja tez "ciężarówka":-D) pogoda do niczego wogóle szkoda słów:no:

Mam nadzieję że u Was lepiej:tak:milego dnia;-)

reklama
Witam z rana.

Ja tylko na chwilkę chciałam zobaczyć czy wszystkie zapaczkowane. Żadnych inf. więc sądze że tak.
Za oknem nadal leje i wieje:( więc chyba dzień spędze na robieniu porządków w domu.
Ja właśnie wyszykowałam i odprawiłam mojego ukochanego na podróż do radomia i zostałam sama:( nielubię tego siedzenia. Ma zamiar dziś jeszcze wrócić, ciekawe czy mu się uda wszystko tam załatwić.
No dobra idę spać dalej bo jestem jeszcze strasznie śpiąca.

Miłego dnia życzę:)

Czesc dziewczyny witam sie w poniedzialkowy poranek niezbyt ładny bo wieje i zimno jest

ja zaraz zmykam sie szykowac na Izbe Przyjeć zrobic ten wymaz GBS a tak mi sie nie chce mam nadzieej ze nie bedzie duzo osob bo dziisja poniedzialek i moze byc duzo przyjec na oddział

życze Wam Miłego dnia;-)

udanych wizytek przede wszystkim:tak::tak::tak::-)

witajcie brzuchatki w ten kolejny paskudny dzień,
u nas tak jak przez cały weekend jest zimno aż 6-7 stopni, brzydko, wieje i bez przerwy pada, to sie już nudne staje pomału
wcale się nie dziwię że wszystkie zapakowane jeszcze bo któremu maluchowi speszyłoby się do takiej pogody, lepiej poczekać na słoneczko;-):-)

ja w planach na dziś mam znowu siedzenie w domku, a od tego włączyła mi się akcja pt. sprzątanie;-), może uda mi się wyskoczyć do przychodni zrobić morfologię jeszcze raz, w piątek odebrałam wyniki ostatniej i niestety mimo połykania żelaza hemoglobina i hematokryt nadal poniżej normy, co prawda minimalnie ale...gorzej natomiast z płytkami z prawie 180 tys miesiąc temu teraz poleciały do 120 tys...ech jutro wizyta ciekawe czego się dowiem...

Witam sie i ja :)
Własnie w TV powiedzieli ze bedzie padac do niedzieli!!! Mam dosc juz tej pogody!!!! Mimo ze upałów nie ma to i tak zaczely mi puchnąć ręce i nogi ;/ Myslałam ze tym razem mnie to ominie, ale jednak nieee...

Leze pod kołderką i nie zamierzam wstawac przez najblizsze kilka godzin :) Chociaz tyle.

czesc dziewczyny

Doradźcie proszę, jechać do lekarza czy nie?
Od 23.00 do 3 rano nie spałam, miałam taki okropny ból w krzyżu, jakby iłą ktoś wbijał, ale taki ból ciągły. Mały prz tym szalał w brzuchu.
Wziełam prysznic i na chwile pomogło , ale potem znowu ból wrócił. Teraz już ok, chociaż czuję lekkie ćmienie.
Czkam na m. bo zaraz wróci z pracy z nocki i nie wiem co robi ć??? wizytę u mojego gina mam w piatek, czekac?

Ostatnia edycja:
Witajcie,

Dzisiaj znowu taka pogoda że nic się nie chce:( Masakra jakaś.....
Zaraz się wezmę za jakieś sprzątanie, bo co innego tu robić:(
I może w końcu zrobię postęp w kwestii torby do szpitala:)

Czy kupujecie irygator Tamtun Rosa?

czesc dziewczyny

Doradźcie proszę, jechać do lekarza czy nie?
Od 23.00 do 3 rano nie spałam, miałam taki okropny ból w krzyżu, jakby iłą ktoś wbijał, ale taki ból ciągły. Mały prz tym szalał w brzuchu.
Wziełam prysznic i na chwile pomogło , ale potem znowu ból wrócił. Teraz już ok, chociaż czuję lekkie ćmienie.
Czkam na m. bo zaraz wróci z pracy z nocki i nie wiem co robi ć???

kochana jeżeli masz taką możliwość to dla własnego spokoju jedz na IP. nie jestem lekarzem i nie miałam czegoś takiego .

brzydka pogoda,zimno blleeeeee.....

Słoniczka- skoro przeszlo to chyba nie ma co jechac.. sama nie wiem..

zdec- podziwiam, ze chce Ci sie sprzątać! Irygatora nie kupuje tylko same saszetki z proszkiem. W sumie irygacje chyba nie są w połogu wskazane.

reklama
słoniczka ja też bym podjechała na IP. Zawsze lepiej sprawdzić.
Dzięki agast22 w takim razie też wezmę tylko saszetki. A tak właściwie to jak się tego używa?:p Ja to jestem totalny amator:)

Kupiłam:
Bepanthen Plus, krem, 30 g
Linomag, maść, 30 g
Nivea Baby, krem przeciw odparzeniom, 100 ml
Oilatum Soft, emulsja, do kąpieli, 500 ml
Spirytus lawendowy Lawenol, płyn, 50 g
Sudocrem, krem, antyseptyczy dla dzieci, 250 g
Tantum Rosa, proszek, 500 mg, 10 saszetek

Jeszcze muszę dokupić: Octenisept, dezynfekcja skóry i błon śluzowych, 50ml (atomizer)
Krem z filtrem już mam.

Czy to już wszystko??? Proszę o pomoc:)

Ostatnia edycja:
Do góry