P
paula24211
Gość
witaj Kasiulka jak tam samopoczucie dzisaj?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dochodzę do wniosku, że mój gin dużo zaookrągla tygodnie ciąży, ale zbytnio mi to nie przeszkadza( według suwaczka mam dziś 9 tydzień). Pamiętam przy pierwszej ciąży praktykował podobny sposób wyliczeń i Mały urodził sie dokładnie w terminie, który w trakcie ciaży się zgrał z moimi wyliczeniami. Takze nie jest źle:-)Witam nową czerwcową mamę)
no ja mam na 08.06.2010 i konczy mi sie teraz 9 tydzień
szycha69 współczuję kochana, stosuj się do zaleceń lekarza wszystko się ułoży., czasami są takie sytuacje , ze powstałe krwiaczki znikają i dzidzia rodzi się całkowicie zdrowa.Trzymam kciuki, ze by tak było.Czesc Kochane.
Również termin mam na początek czerwcaa zeby było smieszniej sama jestem rodzona 1 czerwcajaja beda jak maluch tego dnia pojawi sie razem z nami
Jestem ostatnio bardzo zaniepokojona gdyz 2 tygodnie temu miałam plamienie ktore skonczyło sie po tygodniu..niby niewielkie, brazowe upławy ale jednak.na usg wykazało ze odkleja mi sie kosmówka w dwoch miejscach i własnie w tych miejscach powstały krwiaczki jeden ma 9 mm a drugi 16 mm.powiem Wam ze bardzo sie martwie.mam tylko lezec do nastepnej wizyty ktora mam w piatek i dostałam sporą dawke luteiny..dziennie przyjuje jej 900mg, dopochwowo i pod jezyk.maluch jest poza tym mniejszy nizeli normy na to wskazuja..ale urósł od ostatniej wizyty a serduszko bije...boje sie strasznie, z tego wszystkiego nospa nawet czasami na skurcze nie pomaga..nie wiem co robic..zwariuje do piatku..przepraszam ze Wam o tym mowie, ale w lutym juz poroniłam i boje sie tego teraz jak nigdy..bardzo pragniemy tego dziecka..
pisałam wcześniej, że od początku ciąży mam takie mleczne upławy, jakbym cały czas była wilgotna....czy u was też tak było? bo się martwię. Mam wizytę u ginki w środę więc muszę wyzdrowieć no i mam nadzieję coś zobaczyć nareszcie na usg....
Czesc Kochane.
Również termin mam na początek czerwcaa zeby było smieszniej sama jestem rodzona 1 czerwcajaja beda jak maluch tego dnia pojawi sie razem z nami
Jestem ostatnio bardzo zaniepokojona gdyz 2 tygodnie temu miałam plamienie ktore skonczyło sie po tygodniu..niby niewielkie, brazowe upławy ale jednak.na usg wykazało ze odkleja mi sie kosmówka w dwoch miejscach i własnie w tych miejscach powstały krwiaczki jeden ma 9 mm a drugi 16 mm.powiem Wam ze bardzo sie martwie.mam tylko lezec do nastepnej wizyty ktora mam w piatek i dostałam sporą dawke luteiny..dziennie przyjuje jej 900mg, dopochwowo i pod jezyk.maluch jest poza tym mniejszy nizeli normy na to wskazuja..ale urósł od ostatniej wizyty a serduszko bije...boje sie strasznie, z tego wszystkiego nospa nawet czasami na skurcze nie pomaga..nie wiem co robic..zwariuje do piatku..przepraszam ze Wam o tym mowie, ale w lutym juz poroniłam i boje sie tego teraz jak nigdy..bardzo pragniemy tego dziecka..
Jak upławy są bezzapachowe to wszystko jest ok, też takie mam i pytałam o nie moją gin.