reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Madziu(mogę tak pisać???) Ja od prawie roku mieszkam w Dęblinie a wcześniej mieszkałam w okolicach Janowa Lubelskiego a Kraśnika(dokładnie po środku).A do lekarza na kraśnickie w Lublinie będę chodzić:tak:

reklama
U mnie to samo było kartę ciąży i "skierowanie" na badania dał dopiero po drugiej wizycie jak zobaczył że płód "jest żywy w macicy" jakkolwiek to brzmi :-)

Ja właśnie wróciłam z całodniowego pobytu na cmentarzach i rodzinnych odwiedzinach i było nawet ok. Przynajmniej kijanek mi nie dokuczał, pewnie dlatego też że zbytnio o nim nie myślałam a tera wystarczyło że siadłam w fotelu i już czuje okropne mdłości :-( chyba zaraz wrócę na cmentarz :-) a już miałam nadzieje na miły wieczór a tak to będzie wieczorne mierzenie ciśnienia i lulu :-) czyli to samo od kilkunastu już dni :-)

Madziu(mogę tak pisać???) Ja od prawie roku mieszkam w Dęblinie a wcześniej mieszkałam w okolicach Janowa Lubelskiego a Kraśnika(dokładnie po środku).A do lekarza na kraśnickie w Lublinie będę chodzić:tak:

Jasne że możesz :-D
W Lublinie chyba będziesz miała największy wybór jeżeli chodzi o lekarzy.

Czyli niby wszystko jest Ok z ta kartą,ale i tak wrażenia dobrego na mnie lekarz nie zrobił:-:)-:)-( Ja to uciekam.Bo m umył synia a a jeszcze przekąsić coś muszę:-D:-D
Miłego wieczoru i jak najmniej ciążowych dolegliwości życzę:tak:;-);-)

Witam dziewczyny,

Właśnie wróciliśmy z weekendu na cmentarzach:-(
Trochę mnie wizyta na grobku u mojej Julci zdołowała:-:)-(
I teraz się panicznie boję o wszystko:-(

Klementinka na pewno będzie dobrze nie zamartwiaj się niepotrzebnie.
Mi lekarz przy pierwszej wizycie też nie założył karty ciąży, powiedział że zrobimy to przy następnej wizycie.
A badania jakie mi zlecił to:
- Badanie ogólne moczu,
- Morfologia krwi 8-parametrowa,
- Glukoza,
- Badanie WR,
- Przeciwciała IgG i IgM p/toxoplazmie,
- CRP.

Tak jak was przeczytałam wcześniej to już wiem że pewnie zapłacę za te badania z 200zł:-( Bo niestety 100% płatne:szok:
Złodzieje.............:szok:

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Ja również po wizytach na cmentarzach. Ponosilam mojego Wojtusia trochę i brzuchol bolal strasznie:szok:potem zrobiliśmy sobie popołudniową drzemkę i przeszło:tak::-)
Ja za badania tez zaplacę ale nie wiem jeszcze ile:confused:
Jeśli chodzi o imiona to naprawdę nie wiem:szok::confused:żadnych typów nie mamy jeszcze:eek:znaczy każdy ma swoje ale wspólnych brak hihi

Zmęczona jestem dziś:-(ale jeszcze się nie żegnam bo pewnie zajrzę zanim się położę:tak:

reklama
Hej dziewczyny,

zupadatowałam właśnie listę czerwcóweczek, jeżeli kogoś pominęłam to proszę o info. Z uwagi na ochronę danych osobowych (chociażby przed takimi osobami jak Kartoteks) lista czerwcóweczek z większą ilością danych znajduje się na naszym poufnym forum i jest moderowana przez Ewitkę.

Do góry