reklama
Klementinka
Fanka BB :)
Kasiulka u mnie byla mniejsza
teraz to juz martwie sie nie na zarty, troche sie wystraszylam bo u ciebie to faktycznie widoczny pecherzyk a u mnie byla mala kropeczka, powiedzmy polowa twojej
teraz to juz martwie sie nie na zarty, troche sie wystraszylam bo u ciebie to faktycznie widoczny pecherzyk a u mnie byla mala kropeczka, powiedzmy polowa twojej
koriander
Witajcie dziewczyny, jak tam po wizytach na cmentarzach?
Nadrabiac 2 dni nieobecnosci to ponad moje sily
iwka ale zadnych badan? Bo o konflikt sie nie mart, przeciwciala jesli sie pojawia to ok 28 tyg wtedy powinnas dostac skierowanie (ja tak mam przynajmniej, tez mamy konflikt z mezem, na szczescie tylko serologiczny )
Klementinka ja tez trzymam kciuki, podobnie przezywalam moja pierwsza wizyte. W 6tym tygodniu juz cos na pewno zobacza chociaz bijace serduszko to chyba od 8-ego. Nie martw sie bedzie dobrze, co ma nie byc
Nadrabiac 2 dni nieobecnosci to ponad moje sily
i badań nawet mi nie zlecił bo jak to on powiedział"nie widzę narazie potrzeby"-a mówiłam mu że mamy konflikt z mężema na nfz to do końca roku nie ma miejsc
iwka ale zadnych badan? Bo o konflikt sie nie mart, przeciwciala jesli sie pojawia to ok 28 tyg wtedy powinnas dostac skierowanie (ja tak mam przynajmniej, tez mamy konflikt z mezem, na szczescie tylko serologiczny )
mala czarna tyci kropeczka, tylko wtedy byl poczatek 4 tygodnia
do jutra nie wytrzymam nerwowo
Klementinka ja tez trzymam kciuki, podobnie przezywalam moja pierwsza wizyte. W 6tym tygodniu juz cos na pewno zobacza chociaz bijace serduszko to chyba od 8-ego. Nie martw sie bedzie dobrze, co ma nie byc
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Kasiulka u mnie byla mniejsza
Nie denerwuj się bo stres to nic dobrego. Każda ciąża jest inna.
Na którą jutro idziesz?
Klementinka
Nie denerwuj się bo stres to nic dobrego. Każda ciąża jest inna.
Na którą jutro idziesz?
na 14:30
jeszcze przedtem musze caly dzien w pracy wysiedziec
I
iiwka
Gość
Żadnych bo na usg było widać tylko pęcherzyk i żółć! I jeszcze baran powiedział żeby się nie cieszyć bo to nic nie wiadomo a jak ja mu że ja się cieszę bo od roku się staraliśmy się z mężem to on do mnei że tym bardziej cieszyć się nie powinnam! Nawet karty ciąży mi nie założył bo też"nie widzi potrzeby narazie".Mam tylko zdjęcie z usg z opisem.iwka ale zadnych badan? Bo o konflikt sie nie mart, przeciwciala jesli sie pojawia to ok 28 tyg wtedy powinnas dostac skierowanie (ja tak mam przynajmniej, tez mamy konflikt z mezem, na szczescie tylko serologiczny )
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Żadnych bo na usg było widać tylko pęcherzyk i żółć! I jeszcze baran powiedział żeby się nie cieszyć bo to nic nie wiadomo a jak ja mu że ja się cieszę bo od roku się staraliśmy się z mężem to on do mnei że tym bardziej cieszyć się nie powinnam! Nawet karty ciąży mi nie założył bo też"nie widzi potrzeby narazie".Mam tylko zdjęcie z usg z opisem.
Mi gin założyła kartę przy drugiej wizycie
reklama
Żadnych bo na usg było widać tylko pęcherzyk i żółć! I jeszcze baran powiedział żeby się nie cieszyć bo to nic nie wiadomo a jak ja mu że ja się cieszę bo od roku się staraliśmy się z mężem to on do mnei że tym bardziej cieszyć się nie powinnam! Nawet karty ciąży mi nie założył bo też"nie widzi potrzeby narazie".Mam tylko zdjęcie z usg z opisem.
iiwka mi założyli karte ciąży dopiero przy drugiej wizycie jak już serducho biło, przy pierwszej wizycie też tylko pęcherzyk z ciałkiem żółtym był widoczny i też nie dostałam wtedy skierowania na badania. Ale lekarz jest dobry z tego co czytałam o nim i ma podejście do pacjenta. Przede wszystkim lubi żartować i podnosić na duchu.
Na wizycie jak już powiedział, który to tydzień to powiedział do mojego męża: "Był wtedy w domu? " ogólnie czasami ma fajne żarty i jest sympatyczny.