reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie,

ostatnio nic nie pisałam, choć podczytywałam bo czuje się fatalnie:-( jak czytam o waszych wypiekach, obiadach, przesadzaniach kwiatków to zazdroszczę:zawstydzona/y: ja nie mam na nic siły, wczoraj to już w ogóle:no: bolał mnie brzuch, głowa, trudno sie oddycha, więc głównie leżę. Mąż teraz się spręża żebyśmy wszystko przed jego pójściem do szpitala zrobili, wczoraj złożył komodę, jeszcze trzeba złożyć łóżeczko, zlikwidować stacjonarnego kompa, żeby było na nie miejsce, torbę do szpitala mam już spakowana w przyszłym tygodniu przyjedzie moja mama, potem wymieni się z siostrą, bo na tym etapie nie powinnam być sama:no: skurcze mnie trochę łapią :-( ciekawa jestem jak to będzie po odstawieniu leków:baffled: z jednej strony patrząc na samopoczucie mam już dość i chciałabym rodzić, no ale z drugiej strony niech mała siedzi w brzuszku jak najdłużej dopóki nie będę miała obok męża:no:
gratuluje wszystkim wczorajszym wizytownikom:tak:, nasze maluchy to już całkiem duże pociechy:-D:-D
paulka - super, że diagnoza już postawiona:tak:, kilka dni jeszcze i będziecie razem:-D, mam nadzieje, że nasze malutkie na tatusiów zaczekają:tak:
hefi - gratuluje pani mgr!!!:-D:-D
koriander - coż za sen:szok::szok::szok:, nigdzie cie do majówek nie puścimy:no:
Anik - dużo zdrówka dla babci:tak:
kajdusia- udanych zakupów:-D
zdec - piękne konwalie:-D, aż mi tu zapachniało:-)
przepraszam, że tylko tak pobieżnie, ale nie mam siły:zawstydzona/y:, te leki mnie jednak tak osłabiają:-(

reklama
jejku ja przepraszam!przejezyczylam sie a raczej zle nicka przepisalam!!!chodzilo mi o meza ewelinki307!

to wlasnie zmeczenie o ktorym pisalam!wychodzi i mozg przestaje pracowac!!!
a jednak koty aktualne ale zostaly tylko 2!teraz tylko szybko trzeba Ksiecia przekonac i....o 15.30 jade je zobaczyc hura hahaha!ciesze sie jak dziecko!

Mój mały to straszny urwis i uparciuch, w brzuchu szaleje niesamowicie a jak tylko ja albo mąż chcemy falujący brzuszek nagrać na kamerę to się uspokaja i nic nie możemy uchwycić

Zabieram się od kilku dni za pakowanie torby, ale jakoś nie mam weny na nic. Z jednej strony nudzi mi się i męczy mnie siedzenie w domu a z drugiej strony nie mam ochoty zabrac się za cokolwiek- porządki, prasowanie itp. obiad to robię na pół godziny przed przyjściem męża:))

Ostatnia edycja:
Paula u nas w szpitalu używają tego fioletowego dziadostwa...dlatego położna odradza by brać swoje ciuchy....zresztą jak pobędzie 3 dni w szpitalnych to nic się małej nie stanie;)

Paula u nas w szpitalu używają tego fioletowego dziadostwa...dlatego położna odradza by brać swoje ciuchy....zresztą jak pobędzie 3 dni w szpitalnych to nic się małej nie stanie;)

ewela- kurcze to juz sama nie wiem jak to jest w koncu na szkole mowia tak a w praktyce jest inaczej

lena- no u nas wlasnie mowili w szpitalu ze trzeba miec swoej juz spakowalam do torby wszystko
we wtorek sie zapytam na tej szkole jeszcze raz

reklama
Do góry