reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Anik przykro mi z powodu Twojej babci:( Kurcze już chyba wszystkie z nas na forum dotknęło jakieś nieszczęście:( Aż zaczynam się bać, bo jeszcze ja zostałam.....
ona_m piękne kociaczki, szczególnie ten rudzielec jest cudowny:)
Siedzę w pracy ale coś mi się nie chce nic robić. Zaraz chyba przejadę się do tej hurtowni Bajka o której tyle mówiłyście;P

reklama
ehhh
ja nawet usiasc na chwilke i posiedziec dzisiaj nie moge ciagle cos!
dziewczynki co 2 min mnie po cos wolaja!porzadki wszedzie rozgrzebane!
pol godz spedzilam na wiszeniu na tel do polski zeby sie dowiedziec co z paczka dla moich rodzicow i niczego sie nie dowiedzialam!
jeszcze okazalo sie ze musze jechac do centrum i nie wiem wlasciwie kiedy to wszystko zrobie?!teraz juz musialam klapnac!popijajac herbatke z lisci malin!ponoc pomaga ona w szybszej akcji porodowej (zmiekcza szyjke macicy czy cos tam).
z kotkiem chyba nici!nikt nie odpowiedzial na mojego smsa chociaz moze wlasciciele w pracy??

a w niedziele wkoncu poprawie sobie humor!idziemy z Kondziem i dziewczynkami do fryzjera chociaz na moich 10mm na glowie niewiel da sie zrobic haha

Hejka dziewuszki!
Umnie brzuchacz 97cm czyli 2cm do przodu przez tydz:baffled:
ona...m-śliczne te kociaki jakie mają niebieskie oczka.
ewela-moja też ostatnio tak nawala w brzuch że naprawde nieżle mnie to boli a myślałam że będzie grzeczna jak się urodzi ale podobno charakter można rozpoznać już w brzuchu:baffled:pierwsz była grzeczna jak się urodziła niewiedziałam co to płacz dziecka spokojniutko sobie leżała w łóżeczku za to druga tak mi dała czadu wyła cały czas trzeba ją było dużdać na rękach oj ciężko było a ciekawe jak trzecia pewnie będzie jeszcze lepszy ananasek:rofl2:

A tak wogóle u mnie bardzo ciepło i piękne słoneczko świeci:-)Ale w nocy miałam dziś atrakcje:szok:mąż o 2 w nocy wyskoczył z łóżka z okrzykami jakimiś dziwnymi podleciał na koniec łóżka i obunóż skoczył na łóżko ale jedna noga mu się obsuneła i rozharatał sobie cały piszczel bo kanty łóżka mamy dość ostre teraz się z tego zaśmiewam ale w nocy byłam w szoku:szok: co on wyprawia:-D:-D:-DPo urodzeniu Marysi też często lunatykował czyżby teraz już zaczął przeżywać i lunatykowanie zaczyna.

Moj pierwszy to był okropny, w nocy od urodzenia do roku chyba to spalam niewiem jak, plakal co rusz - to byl koszmar. Mam nadzieje,ze ten bedzie grzeczny,bo juz chyba na całej głowie osiwieje z nerwa ,a pol juz siwa jestem :szok:

Ostatnia edycja:
Cześć Wszystkim!!

Co do mierzenia brzuszka to raz mierzyłam, już nawet nie pamiętam ile miałam, teraz brzuch się obniżył, więc chyba nie ma sensu mierzyć:crazy:

:-)A Ewus ja mierzylam i wazylam :) jakos umknelo blado cos wypadam w brzuchu 90 cm waga na plusie 7 kg olbrzyma to ja raczej nie urodze

Waga i wzrost dzieciaczka nie zależą od wielkości brzuszka. Można właśnie urodzić wielkoludka z maluteńkim brzuszkiem a kruszynkę z wiegaśnym brzucholem:-)

paula24211- hihih u mnie to samo, jak teść wstaje to ma głłęboko w poważaniu czy ktoś śpi jeszcze czy nie, hałasu narobi tyle, że czasem mam wrażenie , że celowo to robi:angry:

pati - współczuję z tym bólem:-(pociesz się że już niedługo...

nadika - ja mam to samo, chodzę jakaś wściekła, sama nie wiem o co, nerwy mam jakieś bez przyczyny, a jak tylko widzę mojego teścia to już całkiem mnie szlak trafia, nawet nie musi się nic odzywać, wystarczy że jest:angry:
całą ciążę nie miałam takich humorów jak teraz, ale wydaje mi się że wpływ ma siedzenie w domu, już za daleko nie wyjdę, tyle co do sklepu, bo tak mnie ciągni brzuch na dole, że wydaje mi się, że mały zaraz wyskoczy z brzucha, okropne uczucie

Anik- bardzo mi przykro z powodu choroby Twojej babci:-(

Witajcie:)
U mnie też pochmurno za oknem, ale na szczęście nie pada.
Mąż pojechał zawieść moje zwolnienie do pracy- dzięki temu nie muszę jeździć autobusami. A ja wzięłam się za pranie bo już skarpetek mi brakuje.

Anik79 współczuję choroby babci, mam nadzieję że będzie dobrze, trzymam kciuki

Życzę pomyślnych informacji dziś wizytującym:)

A jeszcze jedno w ROSSMANIE przy zakupie 2 paczek pieluch pampers (49,99zł za paczkę) gratis jest zabawka ślimak fisher price. Zobaczcie gazetkę na stronie: Promocje - drogerie Rossmann - gazetka promocyjna na rossnet.pl

No w koncu sie wyspalam troche bo jakas cisza nastal w domu:tak::tak::tak::tak:

ide cos zjesc bo glodna jestem:szok::szok:

zyrrafka- rozumiem Cie

ewela - na szkole mowili ze nic nie uzywaja do pępka nawet nie uzywaja spirytusu skad masz takie info?:szok::szok::szok:

Witajcie:)
U mnie też pochmurno za oknem, ale na szczęście nie pada.
Mąż pojechał zawieść moje zwolnienie do pracy- dzięki temu nie muszę jeździć autobusami. A ja wzięłam się za pranie bo już skarpetek mi brakuje.

Anik79 współczuję choroby babci, mam nadzieję że będzie dobrze, trzymam kciuki

Życzę pomyślnych informacji dziś wizytującym:)

A jeszcze jedno w ROSSMANIE przy zakupie 2 paczek pieluch pampers (49,99zł za paczkę) gratis jest zabawka ślimak fisher price. Zobaczcie gazetkę na stronie: Promocje - drogerie Rossmann - gazetka promocyjna na rossnet.pl

ewela28 kobietko bo sie posikam!dobry jest Twoj mezus!moj za to dzisiaj pierwszy raz od 4 lat zaspal do pracy!chyba zaczyna byc tak samo wykonczony jak ja?

co do Pampersow!!!ludzie w tej polsce to zalamka jakas!jak Wy dajecie rade???to ja kupuje 148 pampkow(2 pak )za 20e i jestem zla bo przegapilam ostatnio promocje!!!poprostu nie wierze!!gdyby nie fakt ze weszlam na linka w zyciu bym nie uwierzyla!i dziwia sie ze w polsce maly przyrost naturalny!!!jesli wogole sie kwalifikujesz na rodzinne to starczy ci na paczke pampersow a gdzie reszta???szok!

ewa opłaca sie , 2 paczki za 50zyka i super zabawka, bomba :-)

ona..m chyba nie moj :| ,bo ja meza nie mam i jakie zwolnienie? hmmm

Ostatnia edycja:
reklama
No w koncu sie wyspalam troche bo jakas cisza nastal w domu:tak::tak::tak::tak:

ide cos zjesc bo glodna jestem:szok::szok:

zyrrafka- rozumiem Cie

ewela - na szkole mowili ze nic nie uzywaja do pępka nawet nie uzywaja spirytusu skad masz takie info?:szok::szok::szok:

od siostrzenicy co 6 mies temu rodziła.. a kuzwa co mies sie chyba w tym szpialu wsio zmienia

Do góry