reklama
kajdusia narazie to jest produkcja, poczekaj jak wszystkie sie wypakujemy to dopiero zadna czasu nie bedzie miala,zeby cos napisac hihi 1
Ja się tak do was przezwyczaiłam, że w razie braku czasu to nawet w nocy mogę pisać
Byle żeby był tu ktoś kto będzie mi odpisywał
nadika
Fanka BB :)
Produkcja dzisiaj niesamowita :-)
no i znów temat teściowej hehe
moja od czasu do czasu coś kupi małemu ale raczej robi to na pokaz niż z dobrego serca. A te ciuszki co kupuje to mało kiedy mi się podobają. Mój mąż i jego brat sami nie znoszą swojej matki a co dopiero synowe.
Męża brat ma 2 m-ną córkę i jak przyjeżdża z nią do matki to ja ze śmiechu nie mogę, nawet nie pozwoli jej dotknąć, zresztą teściowa sama nie pali się do tego by brać ją na ręce, chyba się boi ale wydaje mi się że jej syn bardziej. Ona wogóle nie ma podejścia do dzieci a we wszystko by się wtrącała.
Ale dzis narzekamy na te teściówki :-)
no i znów temat teściowej hehe
moja od czasu do czasu coś kupi małemu ale raczej robi to na pokaz niż z dobrego serca. A te ciuszki co kupuje to mało kiedy mi się podobają. Mój mąż i jego brat sami nie znoszą swojej matki a co dopiero synowe.
Męża brat ma 2 m-ną córkę i jak przyjeżdża z nią do matki to ja ze śmiechu nie mogę, nawet nie pozwoli jej dotknąć, zresztą teściowa sama nie pali się do tego by brać ją na ręce, chyba się boi ale wydaje mi się że jej syn bardziej. Ona wogóle nie ma podejścia do dzieci a we wszystko by się wtrącała.
Ale dzis narzekamy na te teściówki :-)
nadika
Tekst mojego męża z przed chwili o swojej matce
"ona ma chyba tik-taka zamiast mózgu"
wiem że nieładnie tak o własnej matce ale czasem już inaczej się nie da
Tekst mojego męża z przed chwili o swojej matce
Można i tak
ewelinka307
Ja też cały czas podczytuje majówki a najbardziej czekam jak będą jakieś nowe opowieści z porodówna czerwcówkach dobrze się trzymamy grzeczne mamy dzieciaczki nie chcą wcześniej wychodzić słuchają się mamuś ale naprawde już za tydz niektóre mogą rodzić tylko my z końca miesiąca jeszcze musimy czekać przynajmiej miesiąc:-(
ona...m
mama weteranka
haha ja obstawiam siebie jako pierwsza!
No ciekawa jestem , co tam bedzie opowiadac o porodzie i wogole
wypatrzyłam ,ze z listy pierwsze leca: gosiagro, mama mikołaja, koriander, athena83 ,moze zakłady zrobimy
Wydaje mi się że gosiagro może pierwsza się rozpakować Chociaż mam nadzieję że Majeczka poczeka na tatę
reklama
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
kreatorka nie zazdroszczę tego lima Musisz dziwnie wyglądać
Jakiego lima? heh chyba mnie z kimś pomyliłaś :-)
DziękowaćKochana to GBS
Tantum lemon najlepsze, mi pomagało :-)kurcze dziewczyny ja tylko na sekundę bo padam... co do ssania na gradło można?? nawet śliny przełknąć nie umiem :/
Haha no i gitarraaaa tekst pierwsza klasaTekst mojego męża z przed chwili o swojej matce
Doszła mi dzisiaj pościel dla małej :-) bardzo ładna jest i milutka w dotyku :-) teraz pozostaje tylko kupić materac, poprać pościel dla bąbla, dokupić kilka drobiazgów i można przyjmować małą na świecie :-)