reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam środowo :-D liczyłam dziś na ładną pogodę, a tu klapa :baffled: brzydko i zimno, mam już tego szczerze dość... wczoraj nie przyszła jeszcze przesyłka z pościelą, więc mam nadzieję, że dziś się jej doczekam :tak: zapowiada się wizytujący tydzień :-) ja idę 7 tzn. w piątek :-D
gosiagro - jak tam sytuacja z mężem? Mam nadzieję, że dajecie sobie radę i jesteście dobrej myśli :-)
paulka82 - oby jak najszybciej zdiagnozowali męża :tak: będę trzymać kciuki, żeby wszystko się unormowało i byście na małą mogli czekać bez stresu :tak: a co do telefonu to miło, że są porządni ludzie na tym świecie :-):-)
emalia - powiem Ci, że u mnie też papierek coś zmienił i to na lepsze :happy: jakoś tak jest inaczej, zdecydowanie lepiej :-D
jak nic nie bedzie mowil o samolocie to po prostu powiedz ze cos tam Cie kuło czy cos i napewno zajrzy sprawdzi szyjke:)
wczoraj na szkole mowili ze lepiej miec zrobione te wymazy miedzy 36 a 37 tygodniem ciąży
ja w przyszłym tyg pojde do szpitala i zrobie bo i tak to prywatnie trzeba placic:) wiec zadbam o to sama
Paulka jak ten wymaz konkretnie się nazywa? tzn na co on jest?

Doczytam was już jak wrócę do domu.
Narazie napiszę wam, że zaczynam się holernie bać!!
Wyznaczyli mi termin obrony na 29 MAJA!!! I dopiero teraz dotarło do mnie że to już właściwie bardzo nie długo!! I holernie się boję:(:(:(:(

co do wózka, to mam szczęście że rodzice chcą kupić; pierwsza wnuczka więc nawet nie chcą słyszeć odmowy
cieszę się, bo odpada mi kolejny wydatek 1000zł, za to tez czeka mnie ubezpieczenie samochodu OC i AC, maskara. Mam czas do końca miesiąca :-(

co do wózka, to mam szczęście że rodzice chcą kupić; pierwsza wnuczka więc nawet nie chcą słyszeć odmowy
cieszę się, bo odpada mi kolejny wydatek 1000zł, za to tez czeka mnie ubezpieczenie samochodu OC i AC, maskara. Mam czas do końca miesiąca :-(

zazdroszcze,ale tak pozytywnie,podejscia rodzicow do wnuka..
ja oprocz mojej mamy i brata ktory ma 14lat nie moge liczyc na nikogo, choc sami nie maja nic,oddali by wszystko dla Kuby. moj brat wczoraj sprzedal swoja wymarzona komorke,nokie n95 na ktora zbieral nie wiadomo ile mc, zeby kupic malemu cos, o co nawet nie prosilam, a mogl cala kase wydac na siebie,lub przepieprzyc na glupoty..

a reszta? moj ''ojciec'' , dziadkowie,rodzice mariusza,czy dziadkowie maja w d...psku. mnie i mariusza nawet grzechotka by ucieszyla.
dlatego postanowilam ,ze choc bedzie ciezko na wszystko zarobie sama. i o dziwo udalo mi sie,nigdy nie mialam takiej motywacji:)

neti to niezle imprezy sie szykuja
dom pelen pozytywnych wydarzen, fajnie

nam tez zostal wozek do kupienia ale to takze zdeklarowali sie moi rodzice wiec nie martwie sie
chyba bede musiala zaczac prac, tylko nie wiem dlaczego wydaje mi sie ze mam jeszcze tyle czasu

Co do kupowania dla dziecka to ja sporo dostałam od mojej mamy (w sumie to od taty też bo mają wspólny budżet, ale to mama za wszystko tak jakby płaciła i chciała), sporo nowych ciuszków (takich drogich np. ze Smyka czy H&M, których sama bym nie kupiła) za wózek też zapłacili, dziś mama dzwoniła, że kupiła jakiś kocyk polarowy z Kubusiem puchatkiem.
Od teściowej nie dostałam nic i nie dostane (zresztą nie chce, bo ona potem będzie to wypominać i mi i potem małemu, więc niech się wypcha). Tesciowa tylko potrafi gadać że za dużo wszystkiego kupuje, a przecież wydaje swoją kasę (nawet nie męża, bo on dał mi na razie 1000zł, a potem będzie nas utrzymywał jak skończy mi się płatny urlop, teraz sam ma sporo wydatków, a ja miałam trochę oszczędności)

z tym wypominaniem to tak jakbym to od mariusza babci uslyszala,slowo w slowo jak u ciebie:/

reklama
mam pytanie do dziewczyn które zamawiają na doz.pl :-) czy ceny w aptece różnią sie od tych z internetu??

Wydaje mi się że jest dużo taniej. Cały czas chodzilam do tej apteki i dopiero hefi mnie uświadomiła że w ich aptece internetowej jest taniej:)

kreatorka nie zazdroszczę tego lima:( Musisz dziwnie wyglądać:p

Co do opłat. To mnie też jeszcze sporo czeka w tym miesiący, przy obronie ubędzie mi 350zł z porfela:(

Do góry