nam tez wozek,ale to przy nastepnej wypłacie dopiero :-) i jeszcze huśtawka ,pewnie w lipcu,bo z kasa krucho, samochod caly do oplacenia poszedl i bida :/
Zobacz załącznik 242288
Zobacz załącznik 242288
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paulka jak ten wymaz konkretnie się nazywa? tzn na co on jest?jak nic nie bedzie mowil o samolocie to po prostu powiedz ze cos tam Cie kuło czy cos i napewno zajrzy sprawdzi szyjke
wczoraj na szkole mowili ze lepiej miec zrobione te wymazy miedzy 36 a 37 tygodniem ciąży
ja w przyszłym tyg pojde do szpitala i zrobie bo i tak to prywatnie trzeba placic wiec zadbam o to sama
Dziewczynki mam prośbę zagłosujcie, może się uda wygrać to chrześniak mojego męża
Dzień Dobry TVN
co do wózka, to mam szczęście że rodzice chcą kupić; pierwsza wnuczka więc nawet nie chcą słyszeć odmowy
cieszę się, bo odpada mi kolejny wydatek 1000zł, za to tez czeka mnie ubezpieczenie samochodu OC i AC, maskara. Mam czas do końca miesiąca :-(
Co do kupowania dla dziecka to ja sporo dostałam od mojej mamy (w sumie to od taty też bo mają wspólny budżet, ale to mama za wszystko tak jakby płaciła i chciała), sporo nowych ciuszków (takich drogich np. ze Smyka czy H&M, których sama bym nie kupiła) za wózek też zapłacili, dziś mama dzwoniła, że kupiła jakiś kocyk polarowy z Kubusiem puchatkiem.
Od teściowej nie dostałam nic i nie dostane (zresztą nie chce, bo ona potem będzie to wypominać i mi i potem małemu, więc niech się wypcha). Tesciowa tylko potrafi gadać że za dużo wszystkiego kupuje, a przecież wydaje swoją kasę (nawet nie męża, bo on dał mi na razie 1000zł, a potem będzie nas utrzymywał jak skończy mi się płatny urlop, teraz sam ma sporo wydatków, a ja miałam trochę oszczędności)
Super Kochana dziękujęgłos oddany, a uśmiech naprawdę uroczy )
mam pytanie do dziewczyn które zamawiają na doz.pl :-) czy ceny w aptece różnią sie od tych z internetu??