reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ludzie szaleja, a tu ma padac przez 3 dni,to niewiem gdzie oni tego grila robic beda - chyba pod parasolem:-D:-D:-D

Czy 50zł raz na pół roku na fryzjera to duzo? :crazy: moj D to taka awanture mi zrobij,nosz kuzwa mac juz nawet na odrobine luksusu sobie pozwolic nie moge:wściekła/y:
Dochodze do wniosku,ze nie mozna byc z facetem szczerym,bo on i tak pewnych rzeczy nie zrozumie,ja pierdziule :eek:

Jakies nudy na pudy normalnie :baffled:

Kochana pamietaj im mniej facet wie tym lepiej dla niego hihi;p czasami lepiej jak niewiedza prawdy, ja co miesiac chodze bo mam krotkie i daje prawie 40 zl za obciecie:)

reklama
Co do ubrania malenstwa na wyjscie to szczerze do konca niewiem w co..;/

Ewela ma dobry pomysl:) ja tez niemam torby spakowanej, sama niewiem co tam mam wlozyc, nielubie sie pakowac wrrrr

Dobry wieczór:)

Witam nową czerwcóweczkę:)

Zgłaszam się tylko że szczęśliwie dojechaliśmy pociągiem do Radomia, strasznie dużo ludzi jechało. Normalnie koszmar to tylko 100km. a pociąg prawie 3godziny jechał.
Jutro u mojej siostry grill- jeśli będzie ładna pogoda (trzymajcie kciuki żeby nie padało), a jak nie to imprezka w domu. Kurcze trochę głupio wyszło bo nic wcześniej nie mówiła że razem chłopcom robią urodziny (mojego chrześniaka Dominika 4, a drugiego Jarka 3). Trudno prezent dostaną wspólny i dostaną po pare groszy to mamusia coś im dokupi.

A dowiedziałam się dziś od mamy że moja oleżanka z podstawówki tydzień temu w 28tyg. urodziła córeczkę waży 2600 i ma 54cm.
No i ciekawe kiedy moja druga koleżanka urdzi bo termin ma na 4go maja narazie cisza.

Postaram się jeszcze poczytać co dziś tu słychać.

Oj przepraszam w 38 tygodniu

Ewuś cieszę się że wszystko się uspokoiło. Grzeczne chłopaki,posłuchały że mają jeszcze grzecznie siedzieć i oby jak najdłużej.

Ostatnia edycja:
Witajcie w sobotni ranek,

Pogoda na weekend chyba nas nie będzie rozpieszczać:(((
Też właśnie zdziwił mnie ten 28 tydzień<szok>, ale już doczytałam:)
Zaraz uciekamy do rodziców. Tym razem będę z wami, bo sobie załatwiłam mobilny internet, tylko nie wiem jak będzie u mamy z zasięgiem, ale mam nadzieję że da radę:)

Czesc moje brzuchatki dwupaczki i trójpaczki:-D:-D:-D:-D

wczoraj net z nowu zaniemógł cos, wczorajszy dzien szybko zleciał jakos caly dzien siedziałam na powietrzu bo bylo sympatycznie jak slonko swiecilo gorzej jak zachodzilo na chwile i chmurzylo sie ale bylam na podwórku ( tym razem juz nie na leżąku hi hi)
od ok14 do 22.30:tak::tak::tak::tak:

troche was podczytałam wczoraj po północy i ciesze sie ze wizyty idane serdecznie gratuluje samych pozytywnyc wiesci
ciesze sie ze Ewus juz w domku i nadaql w trójpaku
paulka82- Kochana trzymam kciuki za meża zeby szybciutko wrócil do domku cały i zdrowy, bedzie dobrze zobaczysz duzo zdówka dla Ciebie i męża i Patryczka

a u nas słoneczko swieci mam nadzieje ze bedzie fajnie dzisiaj, wczoraj wybrałam sie z kolezanka na GOFRA :tak::tak::tak::tak: mniam mniam jaki pyszny był :-D:-D:-D:-D az dzisiaj znowu bym sobie zjadła:-D:-D:-D
kurcze jak ten czas szybko zleciał Kochane mamy MAJ a to zonacza ze jestesmy coraz blizej juz spotkań z naszymi maleństwami:-):-):-):-)

życze Wam wszystkim spokojnego weekendu buziaki;-);-);-);-)

Ale ten czas leci... Już niedługo u nas zacznie się rozpakowywanie :)
Pogoda się popsuła :( Więc weekend zapowiada się nudno i w domku... Będę miała mobilizację, żeby chociaż raz przeczytać moją pracę do czwartkowej obrony :p

reklama
witam dziewczynki
postanowiłam zajrzeć i zobaczyć co tam u Was...u mnie nadal nie ciekawie, chociaż po wczorajszej drugiej kroplówce skurcze troszkę ustąpiły, leżę dzielnie u rodziców i odpoczywam, ale dziś mam pozwolenie,zeby iść na chwilę do męża, bo od rodziców do szpitala w którym leży mam jakieś 200metrów, więc na chwilkę pójdę z mamą Go zobaczyć. Juz jest podobno lepiej, ale moja mama rozmawiała z jego lekarzem i mówił,że to był ostatni moment na leczenie, bo mogło się skończyć nawet zawałem.
byłam wczoraj na KTG kolejne w niedziele, skurcze są ale jakby słabsze,ale kroplówki nadal będą.
coś przeczytałam,że komuś przepisali relanium ja po perypetiach z mężem tez dostałam na to receptę i mam spokojnie brać,żeby się nie denerwować i lepiej odpoczywać, narazie nie wzięłam ani razu, bo staram się sama uspokoić, ale jak już będzie źle to napewno wezmę, lekarz mnie zapewnił,że to nieszkodliwe.

życzę Wam miłego,słonecznego weekendu, odpoczywajcie sobie...bo już niedługo :)

Do góry