Lenuszka
Mamusia Gajusi
Tak Kochana ja czekałam od lutego na kasę i nic....w końcu pękłam i poszłam do Zusu i sie pytam co jest grane bo już byłam wściekła.....no i zaraz szybko poprzelewali jeden przelew za drugim i teraz znów czekam.....oni mają 30 dni na wypłatę od otrzymania zwolnienia....u mnie też się ujawniło, że jedno zwolnienie przetrzymała księgowa więc i zachaczyłam onią i się zapytałam czy chciała by żyć z tym przeświadczeniem, że może jej braknąć na chleb.....szybko zaniosłaJeżeli Twoje kadry dostarczyły do Zusu tydzień temu to Zus ma jeszcze ok 3 tyg na wypłate dla Ciebie kasy za zwolnienie...także wydaje mi się, że w Twoim przypadku Kadry zawiniły...dziewczyny ale jestem wściekła
Czekałąm i czekałam na wypłatę, powinna być dziś a tu nic. Dzownie do kadr, a one że od tego miesiąca ZUS bedze i kasę wysyłął, że pewnie się spóźnią z przelewem bo na początku tego tyg. wysłały papiery .....
Pomijam, że jestem na L4 od lutego....więc chyba już dawno ZUS powinien mi płacić...
A teraz będę czekać na przelew niewiadomo jak długo....
LenaDTR chyba kiedyś pisałaś coś o kasie z ZUS-u. Powiedz kochana jak długo czekałaś na kasę?